«Ράγισαν» καρδιές στο Pop Up - «Είχα ψυχογενή αναρεξία»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισαν» καρδιές στο Pop Up - «Είχα ψυχογενή αναρεξία»

Μία πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση έγινε σήμερα το μεσημέρι από ένα πρόσωπο του Pop Up, την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA. Συγκεκριμένα, μία συνεργάτιδα της παρουσιάστριας παραδέχθηκε πως στο παρελθόν είχε ψυχογενή ανορεξία.

Το θέμα συζήτησης στην εκπομπή ήταν τα Plus Size μοντέλα, τα οποία κάνουν πάταγο στον χώρο της μόδας και με αυτή την αφορμή, οι συνεργάτες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μίλησαν για τις προσωπικές τους εμπειρίες.

Τον λόγο λοιπόν πήρε ο Παναγής Τζωρτζάτος και στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρόγιαννη.

Αυτή ήταν η εξομολόγηση που «ράγισε» καρδιές στο Pop Up

«Το θέμα είναι κάποια στιγμή να μην περάσουμε στο άλλο άκρο. Σας το λέω επειδή έχω υπάρξει παχύσαρκος άνθρωπος. Η παχυσαρκία και η ανορεξία δημιουργούν στον οργανισμό μεγάλα προβλήματα. Εγώ τότε που είχα φτάσει 140 κιλά, μου έλεγαν ότι πρέπει να τσεκάρω την καρδιά μου, να τσεκάρω ότι όλο το σύστημα λειτουργεί σωστά», είπε ο Παναγής Τζωρτζάτος.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη πήρε την “πάσα” από τον Παναγή Τζωρτζάτο και εξομολογήθηκε και η ίδια την δική της ιστορία: «Να σταματήσουμε αυτά τα σχόλια “πώς πάχυνες έτσι” και “πώς αδυνάτισες έτσι;” γιατί είναι το ίδιο πράγμα. Επειδή έχω υπάρξει το αντίθετο από τον Παναγή, κάποτε είχα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα κιλά μου, ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, είχα μια ψυχογενή ανορεξία που ευτυχώς δεν έφτασε σε επίπεδα που δεν έπρεπε.

Φωτεινή Πετρόγιαννη ανορεξία

Με ενοχλούσε πάρα πολύ να με βλέπουν και να μου λένε “πώς έχεις γίνει έτσι;”. Είναι το ίδιο πράγμα που θα αισθανόμουν αν για κάποιο λόγο είχα παχύνει γιατί είχα ένα ορμονικό πρόβλημα, γιατί είχα κάποιο πρόβλημα υγείας και να μου λέγανε “πώς έχεις παχύνει έτσι;”. Είναι το ίδιο ενοχλητικό».

Να θυμίσουμε πως τις προηγούμενες μέρες στο Pop Up θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τον σύντροφό της και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.