Στο νοσοκομείο ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Θα υποβληθεί σε τριπλό μπάι πας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

O γνωστό δημοσιογράφος, Νίκος Τσιλιπουνιδάκης δικομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε τριπλό μπάι πας, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

H επέμβασή του πρόκειται να γίνει αύριο το πρωί και όπως εξήγησε ο ίδιος το μόνο που θέλει είναι να βγει από το νοσοκομείο και να κρατήσει στην αγκαλιά του τον γιο του.

Με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης πως μπήκε στο νοσοκομείο

«Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν; ποσά να αντέξει η καρδιά; Υγεία και μυαλό είναι δυο θαυμαστά πράγματα στη ζωή. Και τα δυο λοπον... Δεν μασάμε. Απλά καθυστερούμε κάποιους καταστασεις; Ε, θα τα καταφέρουμε... δεν γίνεται αλλιως!

Να μετράς την ηλικία σου με τους φίλους, όχι με τα χρόνια. Να μετράς τη ζωή σου με τα χαμόγελα, όχι με τα δάκρυα. Αυτό πρέπει πλέον... Ευχαριστώ τους φίλους τους συνεργάτες την οικογένεια μου αλλά και τη δεύτερη μου οικογένεια του ΑΝΤ1 που ήταν μαζί μου σε κάθε στιγμή. Θα δώσω άλλη μια μάχη και θα βγω γιατί με περιμένει ο πρίγκιπας μου.. του έχω τάξει κάτι», έγραψε ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης.

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης νοσοκομείο

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό στο νοσοκομείο μπήκε και η Κρυσταλλία Ρήγα. Δείτε εδώ τι συνέβη

Εξομολόγηση από τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη - «Ένας χωρισμός σου αλλάζει τη ζωή»

«Όταν έφυγα από το Star πήγα στον ΣΚΑΙ, αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων αναγκάστηκα να φύγω. Πέρασα δύσκολη φάση όταν ήμουν στη Real. Ένας χωρισμός σου αλλάζει για πάντα τη ζωή. Και η Real με έβαλε σε ένα άλλο τρυπάκι δημοσιογραφίας που είχαμε ξεχάσει.

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης χωρισμός

Έχω έναν γιο τον Κωνσταντίνο. Δεν είμαστε μαζί με τη μαμά του. Δεν ήθελε να προχωρήσουμε όπως έπρεπε να προχωρήσουμε.

Υπάρχουν πολλοί μπαμπάδες που πληρώνουν πολύ ακριβά το “ενοίκιο” της κυοφορίας των 9 μηνών. Και αυτό με πληγώνει. Γιατί ο πατέρας είναι ο ήρωας του παιδιού όσο και αν θέλουν αυτό να το παραβλέψουν κάποιες μαμάδες ή κάποιοι δικαστές. Δεν δίνουν στον πατέρα αυτό που πρέπει. Υπάρχει τεράστια αδικία. Ρώτησε ποτέ κανένας τα παιδιά;

Το #olamazi είναι οι πρώτες μου διακοπές με τον Κωνσταντίνο. Είχα να τον δω τρεις μήνες. Τον ρώτησα “τι θες να κάνουμε” και μου λέει “όλα μαζί”.

Κάνω αυτόν τον τίμιο αγώνα μαζί με άλλους μπαμπάδες, γιατί το παιδί δεν ανήκει σε κάποιον. Δεν το κέρδισε κάποιος σε λοταρία. Χρειάστηκαν δύο άνθρωποι να αγαπηθούν και να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. O τίμιος αυτός αγώνας ξεκίνησε πριν από 7-8 μήνες με τον σύλλογο “Συνεπιμέλεια”.

Δεν άντεξα να βλέπω κάποιους μπαμπάδες σε αυτή την κατάσταση. Το φέραμε εκεί ώστε να ακουστεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ότι υπάρχουν και μπαμπάδες. Δεν υπάρχουν μόνο μαμάδες. Υπάρχουν και μαμάδες που εργαλειοποιούν τα παιδιά. Το πιο δίκαιο είναι η συνεπιμέλεια. Ίσος χρόνος οι γονείς με το παιδί.

Δεν βλέπω το παιδί μου όσο θα ήθελα. Έχω κερδίσει όλες τις δικαστικές αποφάσεις, όμως έχω κερδίσει την αδημονία του παιδιού μου για να είναι μαζί μου. Δε σε καλύπτουν οι δικαστικές αποφάσεις. Εγώ δε θέλω να πάρω το παιδί από κανέναν. Θέλω το παιδί να είναι καλά.

Η Ουγκάντα έχει συνεπιμέλεια, η Ελλάδα δεν έχει, ως νόμο του κράτους. Γιατί; Οι μπαμπάδες τι είναι; Γιατί πρέπει η μητέρα να είναι πάνω από όλα; Τα δύσκολα τα περνάει ο μπαμπάς. Ο μπαμπάς είναι να σου μάθει τα δύσκολα. Διαχώρισα τους ρόλους. Υπάρχουν μπαμπάδες που θέλουν να είναι ενεργοί στη ζωή των παιδιών τους και δε μπορούν» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης.