Η συγκινητική ανάρτηση της Μιμής Ντενίση μετά τον θάνατο της μητέρας της

Τα υπέροχα λόγια της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η συγκινητική ανάρτηση της Μιμής Ντενίση μετά τον θάνατο της μητέρας της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μιμή Ντενίση αποφάσισε να κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση και να μιλήσει για τον θάνατο της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες βυθίζοντας την ηθοποιό στην θλίψη.

Η Μιμή Ντενίση θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της σχετικά με την άσχημη εμπειρία που βίωσε με τον θάνατο της μαμάς της -δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτησή της όταν το ανακοίνωσε - και να ευχαριστήσει τους φίλους της που της συμπαραστάθηκαν.

Αυτή είναι η συγκινητική ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την μητέρα της

«Σας ευχαριστώ όλους φίλους κοντινούς κ διαδικτυακούς φίλους για την αγάπη κ την στήριξη που μου προσφέρατε αυτές τις τόσο σκοτεινές μέρες για μένα .Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό στην ζωή από την μάνα..κ όταν την χάνεις ...χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου. Θα θελα να μπορούσα να σας αγκαλιάσω έναν έναν χωριστά γιατί ήσασταν μια μεγάλη αγκαλιά για μένα κ την οικογένεια μου.!», έγραψε η Μιμή Ντενίση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μιμή Ντενίση μητέρα

Κηδεία Μαρίας Ντενίση - Μαυροφορεμένη και συντετριμμένη η Μιμή στην εκκλησία

Η μητέρα της Μιμής Ντενίση έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη. Σήμερα ήταν η κηδεία όπου μαυροφορεμένη η Μιμή τίμησε τη μητέρα της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έφτασε στο κοιμητήριο Παπάγου συνοδευόμενη από την αδερφή της, Σοφία και την κόρη της, Μαριτίνα, η οποία είναι πάντα στο πλευρό της.

Θυμίζουμε πως την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε η Μιμή Ντενίση με μια ανάρτηση της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ανάμεσα σε αυτούς που είπαν το τελευταίο αντίο στην Μαρία Ντενίση ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, η Μέμα Αγαπηνού, ο Νίκος Αποστολόπουλος και ο Σωτήρης Πολύζος. Θρήνος για την Μιμή Ντενίση!undefinedundefinedundefined

Μαριτίνα Ντενίση: Συγκλονίζει το "αντίο" στην γιαγιά της!

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Μιμή Ντενίση, η οποία θρηνεί την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας, Μαρίας. Η γνωστή ηθοποιός γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός με μια ανάρτησή που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όπως αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση, η μητέρα της δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και έφυγε ξαφνικά μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη. Μάλιστα η ηθοποιός, ανακοίνωσε πώς η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Τη γιαγιά της αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα το βράδυ της Τρίτης και η κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριτίνα Ντενίση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τη γιαγιά της από το παρελθόν και έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε: «Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, το στήριγμα μου, την αγκαλιά που με μεγάλωσε. Θα μου λείψεις πολύ Αρχόντισσα γιαγιάκα μου».ντενιση εγγονη