Πρεμιέρα για τον Αλέξη Γεωργούλη στο Opentv - Τα πρώτα λόγια του

Έτσι καλωσόρισε τους τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για τον Αλέξη Γεωργούλη στο Opentv - Τα πρώτα λόγια του

Ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα στο Opentv μαζί με το νέο του τηλεπαιχνίδι το Joker. Ο παρουσιαστής καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό και με τα πρώτα του λόγια, εξήγησε πώς ακριβώς παίζεται το παιχνίδι.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του OPEN, το Joker, με παρουσιαστή τον Αλέξη Γεωργούλη ξεκινά. Κάθε απόγευμα ένας παίκτης έρχεται αντιμέτωπος με 10 ερωτήσεις, τις οποίες είναι υποχρεωμένος να απαντήσει. Στο Joker το ατού είναι η στρατηγική. Αν ο παίκτης καταφέρει να συνδυάσει τις γνώσεις του, την τύχη του και τις βοήθειες που μπορούν να του δώσουν οι Jokers, θα φύγει από εκεί κατά 30.000 ευρώ πλουσιότερος.

Να σημειώσουμε πως εδώ και καιρό υπήρχε αμφιβολία για το ποιος θα ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής του Joker. Δείτε εδώ τι είχε συμβεί.

Βγήκε η ανακοίνωση για τον Αλέξη Γεωργούλη και το Joker

Πρεμιέρα σήμερα 28/9 για το JOKER με σασπένς και εκπλήξεις όχι μόνο για τους τηλεθεατές αλλά και για τον Αλέξη Γεωργούλη. Βγήκε η ανακοίνωση....

Έχει σασπένς, ανατροπές, ερωτήσεις που μας βάζουν δύσκολα, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει τα 30.000 € σε ένα μόλις παιχνίδι!

Το JOKER έρχεται και ο Αλέξης Γεωργούλης υποδέχεται διαγωνιζόμενους που είναι αποφασισμένοι να ζήσουν μια πρόκληση με μια σειρά από ανατροπές που κορυφώνουν την αγωνία και δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε παίκτη να διεκδικήσει τη μεγάλη νίκη αν συνδυάσει σωστά γνώση, τύχη και τη βοήθεια των 7 jokers!

Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του JOKER παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Σήμερα στην πρεμιέρα θα περιμένει και τον ίδιο τον Αλέξη μια υπέροχη έκπληξη!

Το JOKER, βασισμένο σε διεθνές φορμάτ που προβάλλεται με επιτυχία σε Γαλλία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Πολωνία και Τουρκία, υπόσχεται αγωνία, εκπλήξεις, αλλά και πολύ γέλιο!

Το νέο ανατρεπτικό, καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων με τον

Αλέξη Γεωργούλη κάνει πρεμιέρα σήμερα

στις 17.50 στο OPEN.

Τα ευχάριστα αυτά νέα έγιναν γνωστά μετά την δύσκολη στιγμή που πέρασε ο ηθοποιός, ο οποίος αναγκάστηκε να νοσηλευτεί κα ινα κάνει χειρουργείο.