GNTM 3: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Ανδρέα Αθανασόπουλο

Λίγο πριν μπει στο σπίτι...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Ανδρέα Αθανασόπουλο

To GNTM 3 ξεκινάει και επίσημα σε λίγα λεπτά και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον παίκτη που πέρασε πρώτος στην οντισιόν και κατάφερε να κάνει τους κριτές να τον αγαπήσουν.

Ο Ανδρέας του GNTM είναι 19 ετών, μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και σπουδάζει στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling όταν πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο. Τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να κάνει κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Στο GNTM ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ήρθε γιατί του αρέσει ο ανταγωνισμός και θέλει να ζήσει τις πιο ακραίες δοκιμασίες. Στόχος του είναι να φτάσει στην κορυφή με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Του αρέσουν το μπάσκετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το θέατρο και το beatboxing. Για τον Ανδρέα το GNTM είναι ένα λευκό, ημίγλυκο κρασί, που θέλει να απολαύσει, μέχρι την τελευταία του σταγόνα.

Motto: “if you are good at something, never do it for free”

Πάμε να ρίξουμε και μία ματιά στο Instagram του Ανδρέα Αθανασόπουλου του GNTM 3

Επίσης σας έχουμε όλα όσα δεν γνωρίζατε και για την Χρύσα Καβράκη του GNTM 3.

«Έσκασε» ανακοίνωση από το Star για το GNTM 3

Σήμερα οι παίκτες του GNTM 3 πρόκειται να μπουν στο σπίτι να περάσουν ήδη από την πρώτη τους δοκιμασία η οποία κρύβει μεγάλες εκπλήξεις. Έτσι πριν από λίγο «έσκασε» και η επίσημη ανακοίνωση του Star σχετικά με όσα θα δούμε.

Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, περνούν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελεί το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες.

Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία βρίσκονται στα ύψη, οι πρώτες συμμαχίες διαμορφώνονται ήδη με τον διαχωρισμό των δωματίων, ενώ για κάποιους η συγκατοίκηση μοιάζει να είναι απαιτητική διαδικασία.

Σύντομα οι διαγωνιζόμενοι θα καταλάβουν πως η ειδυλλιακή έπαυλη δε σημαίνει διακοπές. Κι αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, το καταδρομικό ξύπνημα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον coach Γιώργο Καράβα, υπενθυμίζει στα μοντέλα πως το GNTM 3 απαιτεί από αυτούς ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Σε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να έρθουν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα.

Κάποιοι θα δυσκολευτούν πολύ να καταλάβουν το ζητούμενο της φωτογράφισης και άλλοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν με την άνεση και τον επαγγελματισμό τους, τόσο τους κριτές όσο και τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης αποδεικνύει πως στο GNTM 3 δεν υπάρχουν φαβορί και outsiders και κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής. Ποιος ήρθε για να μείνει;