GNTM 3: «Είναι κομπλεξικός» - Έριξε τα "καρφιά" του ο Ηρακλής

Σε ποιον συμπαίκτη του αναφέρθηκε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: «Είναι κομπλεξικός» - Έριξε τα

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 και ήδη οι παίκτες τα έβαλαν ο ένας με τον άλλον. Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής δε δίστασε να ρίξει τα πρώτα καρφιά σε έναν συμπαίκτη του χαρακτηρίζοντάς τον «κομπλεξικό».

Μπορεί οι παίκτες να μπήκαν μόλις στο σπίτι ωστόσο οι κόντρες και οι κλίκες έχουν ξεκινήσει. Ενώ λοιπόν όλοι είχαν μπει στην κουζίνα προκειμένου να μαγειρέψουν, ο Ηρακλής έκανε το δικό του σχόλιο για έναν συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Ανδρέα Αθανασόπουλο - δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε γι΄αυτόν - και ξεκαθάρισε πως είναι το πρόσωπο από το σπίτι που σίγουρα δεν θα ερχόταν κοντά μαζί του, ενώ δε δίστασε να πει πως είναι και κομπλεξικός.

Από τη μεριά του εκείνος είπε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχει παίκτης που τον αντιπαθεί μέσα στο σπίτι αν και λίγο αργότερα ο Παναγιώτης Πέτσας είπε ότι τον θεωρεί αλαζόνα.

GNTM 3: Άρχισαν τα "όργανα" - «Δεν τις μπορώ με ζαλίζουν...»

Πριν καλά καλά προλάβουν να μπουν οι παίκτες μέσα στο σπίτι του GNTM 3 τα όργανα άρχισαν καθώς η Ρασέλ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί πολύ πολύ να βρίσκεται μαζί με τα κορίτσια μέσα στο δωμάτιο καθώς την ζαλίζουν πολύ.

Οι παίκτες μπήκαν πολύ δυναμικά μέσα στο σπίτι και από την πρώτη κιόλας στιγμή προσπάθησαν να διεκδικήσουν το δικό τους δωμάτιο.

Την πρώτη κακή ατάκα της σεζόν την πέταξε η Ρασέλ, η οποία έχει έρθει ήδη σε αντιπαράθεση με αρκετούς παίκτες μέσα στο σπίτι.

«Ελπίζω στο δωμάτιο να είμαστε και αγόρια και κορίτσια, γιατί θα έχω πρόβλημα. Δεν τα μπορώ πολύ πολύ τα κορίτσια, με ζαλίζουν», είπε πριν μπει στο σπίτι.

Η παραγωγή ωστόσο είχε άλλα σχέδια καθώς ξεκαθάρισε πως αγόρια και κορίτσια μπαίνουν σε διαφορετικά δωμάτια. Δείτε εδώ και την αλλαγή που έγινε στο ριάλιτι.