GNTM 3: Η Ίριδα «άδειασε» τη Ζενεβιέβ - «Με εκνευρίζει πάρα πολύ»

Ακούστηκαν βαριές κουβέντες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Η Ίριδα «άδειασε» τη Ζενεβιέβ - «Με εκνευρίζει πάρα πολύ»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 είδαμε κάτι αρκετά ασυνήθιστο, καθώς η Ίριδα δε δίστασε να «αδειάσει» τη Ζενεβιέβ και να ξεκαθαρίσει πως την εκνευρίζει πάρα πολύ, όταν η κριτής της ζήτησε να βιαστεί και να φορέσει την ρόμπα της.

Η Ζενεβιέβ και ο Γιώργος Καράβας πήγαν να ξυπνήσουν τους παίκτες και τους ζήτησαν να έρθουν άμεσα να πάρουν τις ρόμπες τους προκειμένου να ετοιμαστούν για την φωτογράφιση.

Η Ίριδα λοιπόν πήγε τελευταία να πάρει τη ρόμπα της και η Ζενεβιέβ της ξεκαθάρισε πως αν καθυστερεί έτσι κάθε φορά, θα φύγει πολύ σύντομα από το σπίτι.

Στη συνέχεια η διαγωνιζόμενη «άδειασε» την Ζενεβιέβ και ξεκαθάρισε πως μάλλον πρέπει να πάει εκείνη στο σπίτι της, ενώ νωρίτερα ακούστηκαν τα πρώτα καρφιά και από τον Ηρακλή.

GNTM 3: Άρχισαν τα "όργανα" - «Δεν τις μπορώ με ζαλίζουν...»

Πριν καλά καλά προλάβουν να μπουν οι παίκτες μέσα στο σπίτι του GNTM 3 τα όργανα άρχισαν καθώς η Ρασέλ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί πολύ πολύ να βρίσκεται μαζί με τα κορίτσια μέσα στο δωμάτιο καθώς την ζαλίζουν πολύ.

Οι παίκτες μπήκαν πολύ δυναμικά μέσα στο σπίτι και από την πρώτη κιόλας στιγμή προσπάθησαν να διεκδικήσουν το δικό τους δωμάτιο.

Την πρώτη κακή ατάκα της σεζόν την πέταξε η Ρασέλ, η οποία έχει έρθει ήδη σε αντιπαράθεση με αρκετούς παίκτες μέσα στο σπίτι.

«Ελπίζω στο δωμάτιο να είμαστε και αγόρια και κορίτσια, γιατί θα έχω πρόβλημα. Δεν τα μπορώ πολύ πολύ τα κορίτσια, με ζαλίζουν», είπε πριν μπει στο σπίτι.

Η παραγωγή ωστόσο είχε άλλα σχέδια καθώς ξεκαθάρισε πως αγόρια και κορίτσια μπαίνουν σε διαφορετικά δωμάτια. Δείτε εδώ και την αλλαγή που έγινε στο ριάλιτι.