GNTM 3: «Κατέρρευσε» η Χρύσα μετά την γυμνή φωτογράφηση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: «Κατέρρευσε» η Χρύσα μετά την γυμνή φωτογράφηση

Λίγο μετά την γυμνή της φωτογράφηση στο GNTM 3, η Χρύσα Καβράκη δε δίστασε να καταρρεύσει και να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς η απόδοσή της δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμεναν οι κριτές, με την Βίκυ Καγιά να της φωνάζει για όσα έκανε λάθος.

Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε ωστόσο δεν κατάφερε να βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες ούτε ντυμένη ούτε γυμνή.

Με το που τελείωσε, έβαλε τα κλάματα, όπως έκανε νωρίτερα και η Μαρινέλα, και εξήγησε πως κόλλησε και δεν μπορούσε να λειτουργήσει, ενώ η Βίκυ Καγιά την πήρε αγκαλιά για να την παρηγορήσει.

GNTM 3: Άρχισαν τα "όργανα" - «Δεν τις μπορώ με ζαλίζουν...»

Πριν καλά καλά προλάβουν να μπουν οι παίκτες μέσα στο σπίτι του GNTM 3 τα όργανα άρχισαν καθώς η Ρασέλ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί πολύ πολύ να βρίσκεται μαζί με τα κορίτσια μέσα στο δωμάτιο καθώς την ζαλίζουν πολύ.

Οι παίκτες μπήκαν πολύ δυναμικά μέσα στο σπίτι και από την πρώτη κιόλας στιγμή προσπάθησαν να διεκδικήσουν το δικό τους δωμάτιο.

Την πρώτη κακή ατάκα της σεζόν την πέταξε η Ρασέλ, η οποία έχει έρθει ήδη σε αντιπαράθεση με αρκετούς παίκτες μέσα στο σπίτι.

«Ελπίζω στο δωμάτιο να είμαστε και αγόρια και κορίτσια, γιατί θα έχω πρόβλημα. Δεν τα μπορώ πολύ πολύ τα κορίτσια, με ζαλίζουν», είπε πριν μπει στο σπίτι.

Η παραγωγή ωστόσο είχε άλλα σχέδια καθώς ξεκαθάρισε πως αγόρια και κορίτσια μπαίνουν σε διαφορετικά δωμάτια. Δείτε εδώ και την αλλαγή που έγινε στο ριάλιτι.