GNTM 3: Δεν αναγνωρίζεται στο Instagram η Μαριαγάπη - Απίστευτη αλλαγή

Αδιανόητο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Δεν αναγνωρίζεται στο Instagram η Μαριαγάπη - Απίστευτη αλλαγή

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 3, στο Instagram σε ορισμένες φωτογραφίες της, δεν αναγνωρίζεται. Η αλλαγή είναι απίστευτη, αφού μπαίνει στο πετσί του ρόλου.

Η 19χρονη, ασχολείται με το modelling από τα 15 της. Από τότε, έχει περπατήσει σε πασαρέλες για τους Anna Molinari, Follie Follie, Αφροδίτη Χερά και έχει κάνει αρκετές επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Στο GNTM μπήκε για να χαράξει τη δική της πορεία στο χώρο. Και το μότο της είναι: «Μην περιμένεις την τέλεια στιγμή, πάρε εσύ τη στιγμή και κάνε την τέλεια».

Στο Instagram όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες είναι σαν ένας άλλος άνθρωπος.

Δείτε εδώ βέβαια, όλα τα highlights από το χθεσινό πρώτο επεισόδιο όπου οι παίκτες μπήκα μέσα στο σπίτι. Έγινε χαμός στην γυμνή φωτογράφιση.

GNTM 3: Η "σωσίας" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Μαριαγάπη, άφησε άφωνους τους κριτές

H Μαριαγάπη είναι 19 ετών και σπουδάζει fashion styling, ενώ η μητέρα της ήταν μοντέλο στη δεκαετία του 90 και γνωστή της Βίκυς Καγιά, την οποία χθες κάποιος διαγωνιζόμενος την παρομοίασε με χταπόδι. Δείτε το απίστευτο σκηνικό.

Η Μαριαγάπη έχει ακριβώς ίδιο κούρεμα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πολλά χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια. Εννοείται πως κατάφερε να πάρει 4 ναι από τους κριτές με πολύ μεγάλη άνεση.

Δείτε εδώ την ομοιότητα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την παίκτρια του GNTM 3

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM