GNTM - Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί πρώτη!

Δεν τα πήγε και τόσο καλά...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM - Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί πρώτη!

Μετά την απαιτητική γυμνή δοκιμασία που πέρασαν χθες οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3, σήμερα πρόκειται να παρακολουθήσουμε την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του reality μόδας.

Τα δέκα αγόρια και τα δέκα κορίτσια γδύθηκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ωστόσο ένας από αυτούς δεν θα πάρει φωτογραφία από την Βίκυ Καγια.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, η Χρύσα Καβράκη θα είναι η πρώτη παίκτρια που θα αποχωρήσει από το GNTM 3. Να σου θυμίσουμε πως στη χθεσινή δοκιμασία, το όμορφο μοντέλο δεν απέσπασε θετικά σχόλια, με συνέπεια να ξεσπάσει σε δάκρυα. Η Χρύσα, αν και είναι μια κούκλα, μπλόκαρε και δεν τα πήγε καλά. Δείτε εδώ και την αλλαγή που έγινε στο ριάλιτι.

GNTM 3: Άρχισαν τα "όργανα" - «Δεν τις μπορώ με ζαλίζουν...»

Πριν καλά καλά προλάβουν να μπουν οι παίκτες μέσα στο σπίτι του GNTM 3 τα όργανα άρχισαν καθώς η Ρασέλ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί πολύ πολύ να βρίσκεται μαζί με τα κορίτσια μέσα στο δωμάτιο καθώς την ζαλίζουν πολύ.

Οι παίκτες μπήκαν πολύ δυναμικά μέσα στο σπίτι και από την πρώτη κιόλας στιγμή προσπάθησαν να διεκδικήσουν το δικό τους δωμάτιο.

Την πρώτη κακή ατάκα της σεζόν την πέταξε η Ρασέλ, η οποία έχει έρθει ήδη σε αντιπαράθεση με αρκετούς παίκτες μέσα στο σπίτι.

«Ελπίζω στο δωμάτιο να είμαστε και αγόρια και κορίτσια, γιατί θα έχω πρόβλημα. Δεν τα μπορώ πολύ πολύ τα κορίτσια, με ζαλίζουν», είπε πριν μπει στο σπίτι.

Η παραγωγή ωστόσο είχε άλλα σχέδια καθώς ξεκαθάρισε πως αγόρια και κορίτσια μπαίνουν σε διαφορετικά δωμάτια.

TAGS