Ανατακατατάξεις στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Τι συνέβη

Το ντοκουμέντο στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατακατατάξεις στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Τι συνέβη

Στο σπίτι τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, έχουν... ανακατατάξεις και η ηθοποιός το αποκάλυψε με μια φωτογραφία στο Instagram.

Η ίδια είναι καθημερινή χρήστης της συγκεκριμένης εφαρμογής και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της - όπως το απίστευτο τρολάρισμα που έκανε με το σύζυγό της.

Μάλιστα, δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουμε δει και την κόρη της, Εύα, την οποία υπερλατεύει και τώρα που έχει ελεύθερο από επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να περνάει πολύ χρόνο μαζί της.

Πριν από μερικά λεπτά λοιπόν, η Βάσω Λασκαράκη στο λογαριασμό της δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της, όπου αποκάλυψε τις ανακατατάξεις που γίνονται, τις οποίες και κάνει η μικρή Εύα στο δικό της παιδικό σπιτάκι.

Να σημειώσουμε πως η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε με μια ανάρτηση της για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Φωτογραφία από το μπαλκόνι στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο επέστρεψαν στην Αθήνα μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη και απολαμβάνουν τον καλό - μέχρι στιγμής - καιρό, στο όμορφο μπαλκόνι τους. Το οποίο μάλιστα, κοσμεί ένα φυτό που έχει τον πιο σημαντικό συμβολισμό.

Το ζευγάρι στο εντυπωσιακό σπίτι του, έχει έναν τεράστιο κήπο γεμάτο λουλούδια και δέντρα, ενώ έχουν και ένα τεράστιο μπαλκόνι, στο οποίο χαλαρώνουν τα βράδια και ξεκουράζονται μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας αποκάλυψε ένα φυτό που έχουν, το οποίο έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που έχει σκαρφαλώσει μέχρι το μπαλκόνι τους. Πρόκειται για μια ελιά!

«Κάποια ελαιοπαραγωγή στο μπαλκόνι μας», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτηση της.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι