Σπύρος Πώρος: Κατακεραυνώνει το GNTM 3 - "Είναι ανήθικο"

Η δήλωση του φωτογράφου!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σπύρος Πώρος: Κατακεραυνώνει το GNTM 3 -

To GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του στα 20 μοντέλα και στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε ένα από τα πιο αποκαλυπτικά επεισόδια. Ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος πήρε θέση και θεώρησε ανήθικο να γδύνεις 18χρονα!

10 αγόρια και 10 κορίτσια ποζάραν στο φακό όπως τα γέννησε η μαμά τους. Βέβαια τα επίμαχα σημεία δεν φαινόντουσαν όμως οι αντιδράσεις είναι πολλές.

Ο Σπύρος Πώρος, γνωστός φωτογράφος μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook τοποθετήθηκε σχετικά: «Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα παιδιά (που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα) με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης». Δείτε παίκτρια να βάζει τα κλάμα με την γυμνή δοκιμασία.

Το να γδυνεις και να ταπεινωνεις δεκαοχταχρονα παιδιά,( που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα), με τον τρόπο που...

Posted by Spiros Poros on Monday, September 28, 2020

GNTM 3: «Κατέρρευσε» η Χρύσα μετά την γυμνή φωτογράφηση

Λίγο μετά την γυμνή της φωτογράφηση στο GNTM 3, η Χρύσα Καβράκη δε δίστασε να καταρρεύσει και να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς η απόδοσή της δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμεναν οι κριτές, με την Βίκυ Καγιά να της φωνάζει για όσα έκανε λάθος.

Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε ωστόσο δεν κατάφερε να βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες ούτε ντυμένη ούτε γυμνή.

Με το που τελείωσε, έβαλε τα κλάματα, όπως έκανε νωρίτερα και η Μαρινέλα, και εξήγησε πως κόλλησε και δεν μπορούσε να λειτουργήσει, ενώ η Βίκυ Καγιά την πήρε αγκαλιά για να την παρηγορήσει.