Big Brother - Spoiler: Αυτοί είναι οι παίκτες που παίρνουν το βέτο και την ασυλία!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother - Spoiler: Αυτοί είναι οι παίκτες που παίρνουν το βέτο και την ασυλία!

To live του «Big Brother» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή πλησιάζει και οι ένοικοι παλεύουν τόσο για την ασυλία, όσο και για το βέτο, που θα τους εξασφαλίσει περισσότερες ημέρες παραμονής στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Το πρωί της Τρίτης είδαμε στο «Ευτυχείτε» πλάνα στα οποία οι παίκτες καταστρώνουν τη στρατηγική τους και αποφασίζουν πως θα κινηθούν.

Στο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε στην εκπομπή βλέπουμε τη Σοφία Δανέζη να προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη Κεχαγιά να αφήσει το βέτο για άλλον και να διεκδικήσει την ασυλία.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να πιστεύει πως το γεγονός πως κάθε βδομάδα ο Δημήτρης Κεχαγιάς τη σώζει, λειτουργεί αρνητικά για την εικόνα της. Ωστόσο, Αννα - Μαρία και Σοφία ξεκαθάρισαν τις διαφορές τους!

Όσο για το ποιος τελικά θα πάρει το βέτο και ποιος την ασυλία;

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος, τη δύναμη του βέτο για αυτή την εβδομάδα παίρνει τελικά ο Γρηγόρης Τσεκούρας, ενώ την ασυλία ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Έγινε δηλαδή αυτό που επιθυμούσε η Σοφία Δανέζη.

Big Brother: Ξεκαθάρισαν τη σχέση τους η Χριστίνα και ο Παναγιώτης

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Παναγιώτης κάλεσε τη Χριστίνα να ξεκαθαρίσουν την μεταξύ τους σχέση και το φλερτ που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Οι δυο τους δεν κατέληξαν κάπου ουσιαστικά και στο τέλος αντάλλαξαν μερικά τρυφερά στιγμιότυπα.

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με τους δυο τους μέσα στο σπίτι και έτσι ο Παναγιώτης εξήγησε στη Χριστίνα πως οτιδήποτε συμβαίνει ανάμεσά τους δεν πρόκειται να κρατήσει και έξω από το σπίτι.

Εκείνη από τη μεριά της του ξεκαθάρισε πως πριν μπει στο παιχνίδι είχε έναν άνθρωπο στη ζωή της ενώ οι δυο τους δεν κατέληξαν κάπου και στο τέλος αγκαλιάστηκαν.