«Έσκασε» το spoiler για το Καφέ της Χαράς - Τραγωδία με την...

«Καυτό» νέο για τη συνέχεια της σειράς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» το spoiler για το Καφέ της Χαράς - Τραγωδία με την...

Μόλις σήμερα «έσκασε» ένα σούπερ σπόιλερ για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς», το οποίο ήρθε μάλιστα από μία πρωταγωνίστρια της σειράς. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να εκτυλίσσεται μία πραγματική τραγωδία!

H Χριστίνα Τσάφου μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αποφάσισε να αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με τον μέλλον της ηρωίδας της, της «Χάιδως».

Αυτό είναι το spoiler που «έσκασε» για το Καφέ της Χαράς

Είναι αλήθεια ότι στο Καφέ της Χαράς θα πεθάνετε;

Άντε καλέ, δεν έχει και… ξύλο εδώ πέρα. Όχι, δεν ισχύει. Απλώς εξαφανίζομαι για ένα διάστημα και ξαναεμφανίζομαι μετά.

Ποια είναι τα λιγότερα λεφτά που έχετε πάρει ποτέ σε δουλειά;

Δούλεψα κάποτε σε ένα μικρό θεατράκι και έπαιρνα ποσοστό. Περίπου 80 ευρώ την εβδομάδα.

«Το Safe S3x με βοήθησε στις επόμενες δουλειές», είπε η Χριστίνα Τσάφου και μαζί με τον Αρτ έκαναν αναπαράσταση μία από τις σκηνές που είχε η ίδια στην ταινία με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Μη χάσετε βέβαια και το σούπερ spoiler που σας έχουμε για το τέλος του Καφέ της Χαράς. Δείτε εδώ τι θα γίνει.

Καφέ της Χαράς - αποκλειστικό: Σταυρούλα και Φατσέας ξανά μαζί!

Χαμός πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Το Καφέ της Χαράς και εμείς σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ σχετικά με την Σταυρούλα και τον Φατσέα οι οποίοι θα είναι και πάλι μαζί!

Η νέα δήμαρχος του χωριού αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον άντρα της, Βαγγέλη. Ηθικός αυτουργός του όλου... εγχειρήματος το δεξί της χέρι, ο Οθωνας. Εξαλλος ο Θόδωρας από τις εξελίξεις!

Ποιος αλήθεια μπορεί να ξεχάσει τις περιπέτειες της Σταυρούλας Πώποτα όσο έμενε με τον άντρα της Βαγγέλη Φατσέα κάτω από την ίδια στέγη, στους προηγούμενους κύκλους της σειράς; Ουδείς! Ο νέος κύκλος όμως τη βρήκε στο γραφείο του δημάρχου, όχι ως επισκέπτρια αλλά στη θέση της δημάρχου και αμέσως η ζωή της άρχισε να αλλάζει. Τουλάχιστον όσο επιτρέπει ο αδελφός της, Περίανδρος Πώποτας.

Πάντα στο πλευρό της ο Θόδωρας, βοηθός και του αδελφού της, όσο ακόμα είχε τη δημαρχία αλλά και ο... Οθωνας. Ο άντρας αυτός βρέθηκε στο πλευρό της πριν λίγο καιρό και με τον τρόπο του καταφέρνει πάντα να την ενθαρρύνει, γεγονός που συχνά εκνευρίζει τον Βαγγέλη Φατσέα που συνεχίζει να την πολιορκεί ερωτικά.

Να σημειώσουμε πως το Καφέ της Χαράς έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή και έσκισε. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά του νούμερα.

Η φλόγα που δεν έσβησε στο Καφέ της Χαράς - Έτσι θα γίνει η επανασύνδεση για τη Σταυρούλα και τον Φατσέα

Ο Βαγγέλης συνεχίζει λοιπόν να δουλεύει στον δήμο, στον τομέα της καθαριότητας, τονίζοντας φυσικά σε όλους πως είναι ο άντρας της δημάρχου, για να απολαμβάνει μια ειδική μεταχείριση από τους συγχωριανούς του. Μπορεί να μην του αρέσει πολύ η δουλειά αλλά κάνει υπομονή καθώς θέλει να βρίσκεται κοντά στη Σταυρούλα. Σύντομα όμως, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα αποκτήσει έναν φίλο-σύμμαχο από το δημαρχείο, που θα καταφέρει να τον φέρει κοντά σε εκείνη.

Και αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Οθωνα! Ο νέος βοηθός της δημάρχου, αναγνωρίζοντας πως η σπίθα μεταξύ Σταυρούλας και Φατσέα δεν έχει σβήσει τελείως, θα τους φέρει ξανά σε επαφή οργανώνοντάς τους ραντεβού και συναντήσεις από τις οποίες θα προκύψει ο έρωτας που συνεχίζουν να τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Γι’ αυτή την ένωση δεν θα χαρούν και πολλοί. Εκτός από τον Περίανδρο που θα εκφράσει πρώτος τη δυσαρέσκειά του, ο επόμενος θα είναι ο Θόδωρας, ο οποίος τρέφει συναισθήματα για εκείνη.

Καφέ της Χαράς spoiler Σταυρούλα Φατσέας

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το Tivi Σίριαλ

ΠΗΓΗ ζ