Στο νοσοκομείο με αιμορραγία πασίγνωστο μοντέλο που είναι έγκυος

Μεγάλη ανησυχία για την υγεία της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο με αιμορραγία πασίγνωστο μοντέλο που είναι έγκυος

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένα πασίγνωστο μοντέλο που ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό την εγκυμοσύνη της, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία και η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο λόγος για την Chrissy Teigen, σύζυγο του John Legend που ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα πριν από λίγο καιρό μέσα από το βίντεο κλιπ του αγαπημένου της - δείτε εδώ.

Το διάσημο μοντέλο βρισκόταν εδώ και μέρες στο κρεβάτι, το Σαββατοκύριακο ωστόσο η κατάσταση της χειροτέρεψε και μπήκε στο νοσοκομείο.

«Όλοι ξέρουμε ότι ήμουν στο κρεβάτι τις τελευταίες εβδομάδες αλλά συνέχισα να αιμορραγώ. Έχει περάσει ένας μήνας και η αιμορραγία ήταν μεγάλη, παραπάνω από αιμορραγία περιόδου, το μωρό είναι καλά και μεγαλώνει και κουνιέται κι εγώ είμαι καλά αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτή τη στιγμή για να έχει πολλά υγρά γύρω του, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα παραπάνω που μπορούμε να κάνουμε, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και είμαι στην παράξενη θέση που είναι επικίνδυνο να δοκιμάσουμε οτιδήποτε.

Αν το μωρό κι εγώ τα καταφέρουμε τις επόμενες εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε τη ζώνη του κινδύνου», είπε χαρακτηριστικά.

Στο νοσοκομείο και ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

O γνωστό δημοσιογράφος, Νίκος Τσιλιπουνιδάκης δικομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε τριπλό μπάι πας, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

H επέμβασή του πρόκειται να γίνει αύριο το πρωί και όπως εξήγησε ο ίδιος το μόνο που θέλει είναι να βγει από το νοσοκομείο και να κρατήσει στην αγκαλιά του τον γιο του.

Με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης πως μπήκε στο νοσοκομείο

«Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν; ποσά να αντέξει η καρδιά; Υγεία και μυαλό είναι δυο θαυμαστά πράγματα στη ζωή. Και τα δυο λοπον... Δεν μασάμε. Απλά καθυστερούμε κάποιους καταστασεις; Ε, θα τα καταφέρουμε... δεν γίνεται αλλιως!

Να μετράς την ηλικία σου με τους φίλους, όχι με τα χρόνια. Να μετράς τη ζωή σου με τα χαμόγελα, όχι με τα δάκρυα. Αυτό πρέπει πλέον... Ευχαριστώ τους φίλους τους συνεργάτες την οικογένεια μου αλλά και τη δεύτερη μου οικογένεια του ΑΝΤ1 που ήταν μαζί μου σε κάθε στιγμή. Θα δώσω άλλη μια μάχη και θα βγω γιατί με περιμένει ο πρίγκιπας μου.. του έχω τάξει κάτι», έγραψε ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης.

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης νοσοκομείο

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό στο νοσοκομείο μπήκε και η Κρυσταλλία Ρήγα. Δείτε εδώ τι συνέβη