Δυσάρεστα νέα για την Μέγκαν Μαρκλ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δυσάρεστα νέα για την Μέγκαν Μαρκλ

Μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκαν μερικά πολύ δυσάρεστα νέα για την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία βρισκόταν εδώ και καιρό σε δικαστική διαμάχη με τη γνωστή βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" μετά από την καταγγελία που της έκανε για την παράνομη δημοσίευση επιστολής της προς τον πατέρα της.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχασε τελικά την τελευταία δικαστική μάχη κατά του ομίλου της Mail On Sunday και του MailOnline. Η Μέγκαν Μαρκλ είχε μηνύσει την Associated Newspapers Limited (ANL), εκδοτική εταιρεία της εφημερίδας και της MailOnline, για άρθρο του Φεβρουαρίου του 2019 όπου αναπαρήγαγε τμήματα χειρόγραφης επιστολής της προς τον πατέρα της.

Επιπλέον, καταλογίζει στη Mail on Sunday ότι «ενήργησε ανέντιμα», παραποιώντας την επιστολή. Στην προκαταρκτική ακροαματική διαδικασία, οι συνήγοροι της εφημερίδας είχαν υποστηρίξει ότι η δημοσίευση αποσπασμάτων ενός κειμένου συνιστά σύνηθη δημοσιογραφική πρακτική, ενώ πριν από μερικές μέρες η Μέγκαν Μαρκλ σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την απόφασή της να βγει στην τηλεόραση.

Σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάσισε ότι η προσωπική επιστολή προς τον πατέρα της, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα, δεν ήταν παραποιημένη και τόνισε πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει δώσει το δικαίωμα σε εκδοτικό οίκο να την συμπεριλάβει σε βιβλίο που γράφτηκε για εκείνη και τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: protothema.gr

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Νέα επαγγελματικά νέα για το βασιλικό ζευγάρι, τον πρίγκιπα Χάρη και την Μέγκαν Μαρκλ. Το ζευγάρι ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Τα νέα τους επαγγελματικά βήματα ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ, όπου πλέον έχουν εγκατασταθεί μόνιμα μετά το Megxit, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που την περασμένη εβδομάδα υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας με το Netflix, ύψους 150 εκατ. δολαρίων. Το λαμπερό ζευγάρι σκέφτεται να δημιουργήσει εταιρεία παραγωγής ταινιών, ντοκιμαντέρ και παιδικών προγραμμάτων και δεν αποκλείει και την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που «έφυγε» πρόωρα σε ηλικία 36 ετών, μετά από τροχαίο στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 1997.

Ανώνυμες πηγές από το παλάτι μίλησαν στον βρετανικό Τύπο για τα νέα σχέδια του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ και της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού και εξέφρασαν τον φόβο πως ένα ντοκιμαντέρ για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα από τον Χάρι και τη Μέγκαν θα μπορούσε να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση του ζευγαριού με το παλάτι και ειδικότερα, στη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τον μεγαλύτερο αδερφό του και δεύτερο στη διαδοχή του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Βασιλική οικογένεια

Με δεδομένο πως, ήδη, έχει επέλθει ρήξη στη σχέση των δύο γιών του πρίγκιπα Κάρολου, μετά τον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν, με τα περισσότερα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου να αποδίδουν τη ρήξη στις συμβουλές του Ουίλιαμ προς τον Χάρι να σκεφτεί καλύτερα την πιθανότητα ενός γάμου με την Μέγκαν Μαρκλ, την εποχή που ο έκτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου παρουσίασε στον μεγαλύτερο αδερφό του την Αμερικανίδα σύντροφό του, μια επιδείνωση στη σχέση των δύο γαλαζοαίματων δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν ο Χάρι και η Μέγκαν πραγματοποιήσουν το ντοκιμαντέρ, χωρίς την άδεια του δούκα του Κέιμπριτζ.