GNTM 3: Αυτή είναι η γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν η Ρασέλ

Όλες οι φωτογραφίες εδώ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτή είναι η γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν η Ρασέλ

Η Ρασέλ ήταν μία από τους παίκτες που στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 αποκάλυψε πως έχει κάνει στο παρελθόν μία γυμνή φωτογράφιση και εμείς σας έχουμε βρει όλες τις φωτογραφίες που είχε βγάλει τότε, η πολυσυζητημένη διαγωνιζόμενη.

Από την πρώτη της κιόλας ατάκα - δείτε εδώ το καρφί της - το κοινό έβαλε στο στόχαστρο τη Ρασέλ και την "στόλισε" στο Twitter καθώς κι εκείνη από τη μεριά της έδειξε πως ήρθε με άγριες διαθέσεις στο γνωστό ριάλιτι μοντέλων.

Όπως είπε χθες και εκείνη, οι φωτογραφίες που είχε βγάλει θύμιζαν αρκετά την πόζα που της ζητήθηκε να κάνει στη δοκιμασία.

Δημοσθένης Τζουμάνης: Αυτή είναι η σύντροφος του «Γύπα» του GNTM 3

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα άτομα που έχουν ξεχωρίσει μέσα στο σπίτι του GNTM 3. Η σύντροφος του «Γύπα» του ριάλιτι μοντέλων, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και σχολίασε τη χθεσινή φωτογράφηση.

Η Κατερίνα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία που θα έχει ο αγαπημένος της.

«Είμαστε περίπου ένα χρόνο μαζί. Με τον Δημοσθένη, γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Ήταν εύκολο να γνωριστούμε προσωπικά και μετά να πάμε τη σχέση μας στο επόμενο επίπεδο. Είχε κάνει μια κίνηση για “γύπing” αλλά δεν τα κατάφερε», είπε η Κατερίνα και πρόσθεσε: «Δεν με ενοχλεί αυτό το πράγμα καθόλου και ξέρω τον χαρακτήρα του Δημοσθένη. Είναι ανοιχτός, είναι αυθόρμητος, μπορεί να το κάνει αυτό σε διάφορες κοπέλες για πλάκα. Εδώ που το κάνει στην κυρία Βίκυ Καγιά δεν μπορώ να πω κάτι.

Είδα τη γυμνή φωτογράφιση με την παρέα μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγε πολύ καλά. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία στον χώρο, αλλά θα μάθει. Θα φανεί στην πορεία. Χάρηκα πολύ που τον είδα γιατί τον έβλεπα ότι χαιρόταν αυτό που ζει. Ζει ένα όνειρό του, ήμουν πολύ χαρούμενη που τον είδα».

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.