My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Πήρε τον έξτρα πόντο για το Gala!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Αρετή Λις και η Σοφιάνα Σπίνουλα, ενώ τελευταία ήταν η Γεωργία Βρανά, η οποία δέχθηκε και ένα "τσουχτερό" σχόλιο από τον Στέλιο Κουδουνάρη - δείτε το εδώ.

Τελικά, τη νίκη πήρε η Σοφιάνα Σπίνουλα καθώς όλες οι παίκτριες εκτός από μία την έδωσαν την ψήφο τους. Αύριο, οι διαγωνιζόμενες θα επιλέξουν το τέλειο look για να πάνε στη λαϊκή.

My Style Rocks: «Αυτό είναι το χειρότερο ρούχο που έχω δει...» - Άφωνος ο Στέλιος Κουδουνάρης

Άφωνος κατάφερε να μείνει και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ έκρινε την εμφάνισή της Γεωργίας Βρανά. Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής σχολίασε την καπαρντίνα της και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για το χειρότερο ρούχο που έχει δει ποτέ του!

Ο αγαπημένος κριτής έχει δείξει πολλές φορές πως δεν φοβάται να πει τη γνώμη του και να μιλήσει ανοιχτά στις διαγωνιζόμενες για τα ντυσίματα τους.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα όταν είδε τη Γεωργία Βρανά με το total denim look που επέλεξε να παρουσιάσει. Ενώ μερικά κομμάτια του άρεσαν, κάποια άλλα ήταν για εκείνον απαγορευτικά.

Αυτό που τον έκανε να «τρελαθεί» ήταν η καπαραντίνα, την οποία χαρακτήρισε μίζερη και ζήτησε από τη Γεωργία να τη βγάλει.

Χθες βέβαια, ο Στέλιος Κουδουνάρης κατηγόρησε τη Σοφιάνα Σπίνουλα ότι έχει στιλίστα. Δείτε εδώ τι της είπε.

My Style Rocks Γεωργία Βρανά

My Style Rocks: Ένταση στο πλατό - «Είμαι 100% σίγουρη ότι έχεις στιλίστα»

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks καθώς δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, όταν στο πλατό εμφανίστηκε η Κάτια Φουρτούνη. Συγκεκριμένα, η Έρη Λώλη της ξεκαθάρισε πως είναι 100% σίγουρη ότι έχει πίσω της στιλίστα που την βοηθάει.

Η Κάτια μπήκε στο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ δήλωσε στιλίστρια, οι εμφανίσεις της δεν έπεισαν τόσο τους κριτές. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο μπήκε πολύ δυναμικά και έχει κάνει πολύ ξεχωριστά ντυσίματα. Μάλιστα χθες πήρε και τη νίκη - δείτε εδώ το look της.

Η Έρη Λώλη τη βαθμολόγησε με ένα σήμερα και σχολίασε πως είναι βέβαιη ότι τα ντυσίματά της δεν τα φτιάχνει μόνη της και πως δεν είναι δυνατόν μέσα σε μία εβδομάδα να εξελίχθηκε τόσο πολύ.

Η Κάτια από τη μεριά της θύμωσε με την συμπάικτριά της και της ζήτησε να της αλλάξει αμέσως τον βαθμό και να την κρίνει ανάλογα με το σύνολο που της παρουσίασε αλλά ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε πως δεν πιστεύει ότι έχει στιλίστα.

My Style Rocks Έρη Λώλη καυγάς