Αποκάλυψη μεγατόνων για τις Άγριες Μέλισσες - Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της σειράς

Θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη μεγατόνων για τις Άγριες Μέλισσες - Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της σειράς

Μόλις σήμερα, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, έγινε μία αποκάλυψη μεγατόνων για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ λοιπόν, στη σειρά θα μπει ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω!

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που βρισκόταν και στο παρελθόν στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», αν και τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό την Τρίτη ο Αλέξης Μίχας, ο Χάρης Σώζος θα παίξει έναν μεγαλοτραπεζίτη που θα λέγεται Σωκράτης Θέμελης.

Ο Χάρης Σώζος θα αναστατώσει τη ζωή των Σεβαστών, ενώ ο ρόλος του έχει να κάνει με τα περιουσιακά ζητήματα της οικογένειας και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στα επόμενα επεισόδια, ενώ στη σειρά μπαίνει και ο αδερφός ενός πασίγνωστου τραγουδιστή.

Άγριες Μέλισσες: Σοκαρισμένοι όλοι με το χθεσινό 28/9 επεισόδιο - Ποιος ο λόγος;

Σοκ και δέος προκάλεσε το χθεσινό 28/9 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, όχι μόνο με τις καταιγιστικές εξελίξεις αλλά και με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Για πρώτη φορά, οι Άγριες Μέλισσες έπαιξαν απέναντι από το GNTM 3 και κατέκτησαν την πρωτιά της prime time ζώνης στο δυναμικό κοινό!

Για την ακρίβεια η σειρά του ΑΝΤ1 σημείωσε το απίστευτο 27,3% ενώ το ριάλιτι του STAR έπιασε μόλις το 24,4%! Παράξενο γιατί εχθές το GNTM είχε πολύ ζουμί...

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 12,4
  • ALPHA: Αγγελική 9,5
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 15,2
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε - πρεμιέρα 23,3
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 27,3
  • STAR: Greece Next Top Model 24,4
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 10,9
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 4,5
  • OPEN: Ώρες αγωνίας 5,8

Δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες!

Τι συνέβη στο χθεσινό 28/9 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 11 – β κύκλος

Η κατάθεση του Θωμά για το φόνο του Γιάννου έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία και η δίκη σταματάει προσωρινά. Στο σπίτι των Σεβαστών ο Κωνσταντής και ο Μελέτης τους βρίσκουν όλους απέναντι παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης να θολώσει τα νερά. Ο Μιλτιάδης επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους του και ο Λάμπρος με τη Βιολέτα φοβούνται πως θα γυρέψει εκδίκηση από το Δούκα.

Ο Νέστορας μαθαίνει πως πλησιάζει η ώρα της σύλληψης του Μπεκιάρη και φοβάται μήπως ο Κυπραίος εξαφανιστεί μετά την κατάθεσή του. Η Δέσπω με τις γυναίκες του χωριού, αναγκάζουν το Σταμάτη να δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο στη Βιολέτα. Η Ανέτ δίνει στο Μελέτη τα λεφτά που της ζήτησε για ν’ αγοράσει τα χωράφια του Κλεομένη, ενώ ο Νικηφόρος αντιμετωπίζει την Ελένη σε μια προσπάθεια να μάθει την αλήθεια…

Η Ελένη και ο Λάμπρος για πρώτη φορά είναι αισιόδοξοι για μια πιο επιεική έκβαση της δίκης. Ο Εισαγγελέας ξεκινάει την ανακριτική διαδικασία και όλοι καλούνται να καταθέσουν. Ο Κωνσταντής νιώθει το βάρος των ενοχών στις πλάτες του. Θ’ αντέξει την πίεση της ανάκρισης;