Big Brother Highlights: Tα κλάματα της Δανέζη, η ζήλεια του Πυργίδη και άγριος τσακωμός

'Ολα όσα είδαμε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother Highlights: Tα κλάματα της Δανέζη, η ζήλεια του Πυργίδη και άγριος τσακωμός

Ακόμα ένα επεισόδιο Big Brother είδαμε εχθές το βράδυ στο ΣΚΑΙ και για ακόμα μια φορά οι εξελίξεις ήταν πολλές! Τσακωμοί , το κλάμα της Δανέζη και ο άγριος τσακωμός στο σπίτι έφεραν τα πάνω κάτω!

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία - Η συγκινητική ιστορία για τον πατέρα της

«Τσάκισαν κόκκαλα» τα λόγια της Σοφίας Δανέζη για τον πατέρα της, με την ίδια να εξομολογείται ενώπιον του Big Brother, ότι επί της ουσίας πέθανε στα χέρια της, μην καταφέρνοντας να νικήσει τον καρκίνο.

Η Σοφία ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για τα οικογενειακά της θέματα, επαναλαμβάνοντας ουκ ολίγες φορές, ότι είναι μόνη της εξαιτίας της απώλειας του πατέρα της, αλλά και της απουσίας της μητέρας της από τη ζωή της, αφού η τελευταία βρίσκεται στη Γερμανία.

Η παίκτρια του Big Brother θυμήθηκε τις συγκλονιστικές στιγμές, που έζησε στα τελευταία του πατέρα της, ανατριχιάζοντας με τη μαρτυρία της για όσα συνέβησαν τότε. Στο τέλος, δε, ο «Μεγάλος Αδελφός» της είπε πως σίγουρα θα ήταν περήφανος για εκείνη, ενώ της είπε πως είναι διαθέσιμος, όποτε η ίδια θελήσει τη βοήθειά του,

Big Brother: Η σκηνή ζηλοτυπίας που έκανε η Άννα Μαρία στον Πυργίδη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Δημήτρης Πυργίδης αποκάλυψε στην παρέα του, μία σκηνή ζηλοτυπίας που του είχε κάνει πριν από μερικές μέρες η Άννα Μαρία καθώς είχε πιάσει τη Χριστίνα να της μιλήσει και να πιούν μαζί καφέ.

Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Πυργίδη να προσπαθεί να την ρίξει μέσα στην πισίνα.

Η Άννα Μαρία έχει δείξει πως την γοητεύει ιδιαίτερα ο Δημήτρης Πυργίδης και έτσι πριν από μερικές μέρες, ενοχλήθηκε όταν η Χριστίνα έκατσε να πιει καφέ μαζί του και του το είπε ξεκάθαρα.

Big Brother: Έξαλλη η Ραΐσα με την Χριστίνα - «Μίλα μου καλύτερα»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Ραΐσα ξεκίνησε από το πουθενά έναν καυγά με την Χριστίνα. Μάλιστα η τελευταία της μίλησε απότομα και η Ραΐσα της ζήτησε να της μιλάει καλύτερα από εδώ και στο εξής.

Η δοκιμασία για τους παίκτες, που θα έχαναν το βέτο, εξελίχθηκε σε έναν τεράστιο τσακωμό μεταξύ όλων των παικτών, με το δίδυμο Μακρίδη-Πυργίδη, ειδικά, να είναι έξαλλο, κατηγορώντας τους συγκατοίκους στο σπίτι, ότι έστησαν την ήττα τους.

Λίγο αργότερα, ήταν η σειρά της Ραΐσα, σε μια διαφωνία της με την Χριστίνα, να «ξεσπάσει» πάνω της, κάτι που έχει κάνει ουκ ολίγες φορές. Η παίκτρια από την Αλβανία έβγαλε και πάλι όλα της τα νεύρα, τονίζοντας πως τα παιχνίδια δεν πρέπει να διεξάγονται με στρατηγική, άποψη με την οποία διαφωνούσε η συγκάτοικός της, η οποία δήλωσε απηυδισμένη στον «Μεγάλο Αδελφό» από τη συμπεριφορά της.

Big Brother: Η Ράνια «άδειασε» τον Γρηγόρη - «Μου γυρνάει τα συκώτια...»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Ράνια αναφέρθηκε στην ψηφοφορία που θα γίνει τις επόμενες μέρες και δε δίστασε να «αδειάσει» τον Γρηγόρη. Μάλιστα, παραδέχθηκε μπροστά στους συμπαίκτες της πως όταν τον βλέπει της γυρνάνε τα συκώτια.

Η Ράνια μαζί με την παρέα της αναφέρθηκαν στον μεγάλο καυγά που στήθηκε μετά την δοκιμασία για τον αποκλεισμό του βέτο - δείτε εδώ - και ξεκαθάρισε πως είναι σχεδόν βέβαιη ότι θα βρεθεί για ακόμα μία φορά υποψήφια.

Με την ευκαιρία λοιπόν μίλησε και για τον Γρηγόρη σχολιάζοντας πως δεν τον μπορεί και πως κάθε φορά που τον ακούει, της γυρνάνε τα συκώτια.

Big Brother: Άγριος καυγάς μέσα στο σπίτι - «Ωραίο το σικέ παιχνίδι σας...»

Ένας αδιανόητος καβγάς έγινε στο Big Brother, με τους Χρήστο Μακρίδη και Δημήτρη Πυργίδη να κάνουν χαμό στο παιχνίδι, που διεξήχθη, τονίζοντας πως ήταν άδικο και «σικέ».

Ο «Μεγάλος Αδελφός» φώναξε την αρχηγό της εβδομάδας αυτής, Άννα Μαρία Ψυχαράκη - η οποία πιάστηκε νωρίτερα στα χέρια με τον Πυργίδη -, ζητώντας της να εκφωνήσει το παιχνίδι, που ήταν επί της ουσίας να αποφύγουν οι παίκτες να έχουν στο τέλος της δοκιμασίας ένα αυτοκόλλητο πάνω στο γιλέκο τους.

Οι μοναδικοί, που το είχαν στο τέλος, ήταν ο Πυργίδης και ο Μακρίδης, που δίκαια φώναζαν πως οι υπόλοιποι κρύβονταν στα δωμάτια και τις ντουλάπες. Ο τσακωμός, που άρχισε μετά, ήταν άγριος, με το δίδυμο να γίνεται «πυρ και μανία» με όσα έγιναν στο σπίτι, χάνοντας φυσικά το δικαίωμα να διεκδικήσουν το βέτο.