GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση της Χρύσας που αποχώρησε πρώτη - "Δεν κλαίω άλλο..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση της Χρύσας που αποχώρησε πρώτη -

Η πρώτη αποχώρηση του «GNTM 3» είναι γεγονός! Ο λόγος για τη Χρύσα Καβράκη που δεν τα πήγε καλά στη γυμνή φωτογράφιση και μπήκε μαζί με τον Κωνσταντίνο και την Αλεξάνδρα στη διαδικασία αποχώρησης. Εχθές λοιπόν ανέβασε και την πρώτη ανάρτηση!

Λίγη ώρα μετά το τέλος της προβολής του επεισοδίου με την αποχώρησή της, η Χρύσα Καβράκη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Σε βίντεο που ανέβασε στα instastories η 20χρονη είπε χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξή σας και τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης σας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσους περισσότερους μπορώ. Ελπίζω σε όλους. Και μην ανησυχείτε, δεν κλαίω άλλο». Επίσης αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

Χρύσα Gntm

GNTM 3: «Κατέρρευσε» η Χρύσα μετά την γυμνή φωτογράφηση

Λίγο μετά την γυμνή της φωτογράφηση στο GNTM 3, η Χρύσα Καβράκη δε δίστασε να καταρρεύσει και να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς η απόδοσή της δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμεναν οι κριτές, με την Βίκυ Καγιά να της φωνάζει για όσα έκανε λάθος.

Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε ωστόσο δεν κατάφερε να βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες ούτε ντυμένη ούτε γυμνή.

Με το που τελείωσε, έβαλε τα κλάματα, όπως έκανε νωρίτερα και η Μαρινέλα, και εξήγησε πως κόλλησε και δεν μπορούσε να λειτουργήσει, ενώ η Βίκυ Καγιά την πήρε αγκαλιά για να την παρηγορήσει.

TAGS