Νικολλέτα Ράλλη: Ποζάρει με την κόρη της στο κρεβάτι του σπιτιου της!

Μαμά και κόρη μαζί!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νικολλέτα Ράλλη: Ποζάρει με την κόρη της στο κρεβάτι του σπιτιου της!

Η Νικολέττα Ράλλη έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 11 Ιουνίου και σήμερα ποζάρει με την κορούλα της στο κρεβάτι του σπιτιού της!

Τους τελευταίους τρείς μήνες απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές της μητρότητας και η καθημερινότητά της περιλαμβάνει ό,τι και αυτή κάθε νέας μητέρας: θηλασμός, νανουρίσματα, ελάχιστος ύπνος και πάει λέγοντας.

Η όμορφη παρουσιάστρια ενάμιση μήνα μετά τον τοκετό, έγραψε ένα άρθρο στη στήλη της περιγράφοντας πώς έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό του μωρού. Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε με τις αναγνώστριές της ότι ο προσωπικός της χρόνος είναι σχεδόν ανύπαρκτος και ότι προτεραιότητα για εκείνη στην παρούσα φάση είναι να χαρεί την κάθε στιγμή με το μωρό της.

Η Νικολέττα Ράλλη λοιπόν απολαμβάνει τον ρόλο της ως μαμά και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στα social media. Μπορεί οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μέχρι στιγμής με την κόρη της να είναι λίγες, είναι όμως όλες υπέροχες.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε είναι από το υπνοδωμάτιο της διάσημης μαμάς. Μαμά και κόρη είναι ξαπλωμένες στο κρεβάτι και η Νικολέττα Ράλλη απαθανατίζει το στιγμιότυπο.

Νικολλέτα Ράλλη κόρη

Εκτός εαυτού η Νικολέττα Ράλλη με το bullying απέναντι στις μαμάδες - «Δεν έχετε κάτι καλύτερο να ασχοληθείτε;»

Μέσα από μερικές αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νικολέττα Ράλλη φάνηκε να είναι εκτός εαυτού με τα όσα ακούει για το bullying που γίνεται απέναντι σε μερικές μαμάδες

Αυτό έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια, η οποία έγραψε στα instastories: «Στο σημείο αυτό θα ήθελα πραγματικά να μάθω, όλες εσείς που βρίσκετε το χρόνο για momshaming, δεν έχετε κάτι καλύτερο να ασχοληθείτε πέρα από το να το «παίζετε» τιμωροί ή ότι ενδιαφέρεστε για τις ζωές των άλλων! Ασχοληθείτε με τα παιδάκια σας παρακαλώ πολύ.

Είμαι λίγο έξαλλη γιατί έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από κοπέλες που δέχονται κριτική όσον αφορά τον θηλασμό. Ακόμα και μέσα από το μαιευτήριο και από συγγενείς, αλλά και από παντελώς αγνώστους. Το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη μια γυναίκα σε αυτή τη φάση είναι το να την επικρίνουν.

Όλες αγαπάμε τα μωράκια μας και θέλουμε να είναι υγιή και ευτυχισμένα και κάνουμε το καλύτερο για αυτά! Και τώρα καταλαβαίνω και εγώ πόσο μα πόσο δύσκολο είναι να το καταφέρεις αυτό και να το κάνεις σωστά… Για αυτό ή σκάστε ή βρείτε καλύτερο τρόπο να πείτε αυτό που θέλετε!»

Νικολέττα ράλλη μαμά
νικολέττα ράλλη μαμά παιδί