Ένα μωρό έφερε χαρά στην ζωή του Στέφανου Μιχαήλ - Σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός της σειράς 8 Λέξεις

Η φωτογραφία με την σύντροφό του δίπλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένα μωρό έφερε χαρά στην ζωή του Στέφανου Μιχαήλ - Σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός της σειράς 8 Λέξεις

Προχθές, ο Στέφανος Μιχαήλ ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς 8 Λέξεις έγινε νονός, καθώς βάφτισε το μωράκι ενός φιλικού του ζευγαριού. Το μυστήριο τελέστηκε στην Λεμεσό και ο μικρός πήρε το όνομα “Νικόλας”. Από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, από το πλευρό του Στέφανου Μιχαήλ δεν έλειπε η Νάταλι Κάτερ.

Οι δύο τους μάλιστα, πόζαραν αγκαλιά στη δεξίωση έχοντας πίσω τους τον εντυπωσιακό μπουφέ και η Νάταλι δημοσίευε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις εν λόγω φωτογραφίες.

Όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Νάταλι Κάτερ είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Στέφανος Μιχαήλ μωρό

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος είχε δημοσιεύσει γυμνή φωτογραφία στο instagram! Δείτε την εδώ

Φουλ ερωτευμένος ο Στέφανος Μιχάηλ από τις 8 Λέξεις - Το απίστευτο βίντεο με τη σύντροφό του

Ο Στέφανος Μιχαήλ, ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «8 Λέξεις», είναι φουλ ερωτευμένος και πλέον δεν το κρύβει. Μετά την επιβεβαίωση της σχέσης του, δημοσίευσε ένα απίστευτη βίντεο με τη σύντροφό του.

Το τελευταίο διάστημα, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μελαχρινής καλλονής που κάνει χαμό στο Instagram. Ο λόγος για την Νάταλι Κάτερ. Μπορεί στην αρχή να έκρυβαν τη σχέση τους, ωστόσο πρόσφατα έκαναν μόνοι τους γνωστό το γεγονός.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια κοινή και πολύ ρομαντική φωτογραφία τους.

Ο Στέφανος Μιχαήλ, μπορεί να θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ένιωσε έτοιμος να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα και να επιβεβαιώσει πως είναι ερωτευμένος.

Πλέον με την Νάταλι Κάτερ δεν κρύβουν τον έρωτα τους και πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε στο λογαριασμό του, ένα βίντεο, το οποίο τράβηξε η σύντροφος του.

Αυτό είναι το βίντεο που αποδεικνύει πως ο Στέφανος Μιχάηλ από τις 8 Λέξεις είναι φουλ ερωτευμένος με τη σύντροφο του