Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία από τον ALPHA ο Αντώνης Σρόιτερ

Αυτό είναι το πλατό της εκπομπής του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία από τον ALPHA ο Αντώνης Σρόιτερ

Ο Αντώνης Σρόιτερ έρχεται στον ALPHA με μια νέα εκπομπή και μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram έκανε μια ευχάριστη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής αποκάλυψε το πλατό της εκπομπής που θα έχει την ονομασία «Tik Talk».

Ο Αντώνης Σρόιτερ θα υποδέχεται πρόσωπα που έχουν απασχολήσει και θα συζητούν διάφορα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο. Επίσης, θα σχολιάζουν βίντεο και ντοκουμέντα.

Αντώνης Σρόιτερ ALPHA νέα εκπομπή

Να σημειώσουμε πως η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ έκανε τεστ για τον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση για τον Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA

Μετά την «Αυτοψία» και την επιτυχία ετών, ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει δυναμικά αυτή τη σεζόν στον Alpha, με την εκπομπή Tik Talk.

O γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου του Alpha υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής τα πιο «καυτά» πρόσωπα της επικαιρότητας που αποκαλύπτουν μικρά και μεγάλα μυστικά, συζητούν θέματα που αφορούν όλους, σχολιάζουν βίντεο, και ντοκουμέντα.

ALPHA Αντώνης Σρόιτερ

Μοντέρνο, καινοτόμο και ανατρεπτικό, το Tik Talk θα γίνει “the talk of the town» αφού δίνει «βήμα» στους τηλεθεατές για διάδραση στα social media. Οι τηλεθεατές θα μπορούν να επιλέγουν θέματα για συζήτηση, να προτείνουν τα πρόσωπα της εβδομάδας, να θέτουν ερωτήσεις στους προσκεκλημένους, να καταθέτουν το δικό τους «ρεπορτάζ» για θέματα της επικαιρότητας.

«Tik Talk». Θα συζητηθεί πολύ!

Happy Day: Ξέσπασαν σε κλάματα Σρόιτερ - Μπούκη στον ALPHA! Τι συνέβη;

Σε κλάματα ξέσπασαν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη στο πλατό του Happy Day όταν δέχθηκαν μια ερώτηση που τις δυο κόρες τους η οποία τους έκανε να συγκινηθούν πολύ.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του Happy Day βρέθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ, το πρωί της Δευτέρας, απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που λάμβανε από τις δυο κορούλες του. Έτσι, στο κλείσιμο της παρουσίας στο πλατό, μια ερώτηση ήταν αρκετή να προκαλέσει μια γλυκιά αμηχανία στον Αντώνη Σρόιτερ.

Τα κλάματα στον Alpha και στις πρεμιέρες δεν σταματούν εκεί.. Η Ελεωνόρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα με τον Νίκο Μάνεση και η συγκίνηση τους ήταν έντονη

«Μπαμπά, το ξέρεις ότι σε αγαπάμε πολύ;» σημείωσαν οι δυο κορούλες του γνωστού δημοσιογράφου και άνκορμαν του ALPHA.

«Το ξέρω, το ξέρουν και δεν χρειάζεται καν να το λέμε» αποκρίθηκε, αμέσως, ο Αντώνης Σρόιτερ με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής να σπεύδει να ευχαριστήσει για την παρουσία στο πλατό την γοητευτική σύζυγο του, Ιωάννα Μπούκη.