The Bachelor: Πήγε να καταρρεύσει παίκτρια - «Πάγωσαν» όλοι

Παραλίγο να πέσει κάτω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Πήγε να καταρρεύσει παίκτρια - «Πάγωσαν» όλοι

Να καταρρεύσει πήγε παίκτρια του The Bachelor την ώρα του ομαδικού ραντεβού. Από την ζέστη και την σκληρή δουλειά που έκανε, μαύρισαν όλα γύρω της με αποτέλεσμα λίγο να λείψει να πέσει κάτω.

Ο λόγος για την Ραφαέλα, η οποία δεν σταμάτησε τις δουλειές με αποτέλεσμα να κουραστεί πολύ και να νιώσει αδιαθεσία.

Έτσι, ένιωσε σκοτοδίνη, ωστόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος έσπευσε στο πλευρό της και την έβαλε να κάτσει κάτω στην σκιά, αλλά της έδωσε και νερό. Ενώ, λίγο αργότερα, ο bachelor μίλησε για τον θάνατο που τον "τσάκισε".

The Bachelor Ραφαέλα

«Πυρά» κατά του The Bachelor - «Με θλίβει...»

Ένας γνωστός δημοσιογράφος μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο The Bachelor, το ριάλιτι που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, εξηγώντας πως η εικόνα που βλέπει τον θλίβει.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την γνωριμία του με την Σοφία Δανέζη, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στο ριάλιτι Big Brother αλλά και για το ποια είναι η γνώμη του για το The Bachelor .

"Η συνεργασία μας ξεκίνησε τον Αύγουστο. Εγώ επειδή πρόλαβα να την γνωρίσω κρατάω πως είναι ένα πολύ καλό παιδί. Λίγο με στεναχωρούν τα σχόλια που διαβάζω για τον χαρακτήρα της, γιατί δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που είναι η Σοφία. Βεβαίως μπορώ να καταλάβω πως όταν είσαι έγκλειστος μπορεί να βγάλεις νεύρα, θυμό και οι κάμερες ούτως ή άλλως δείχνουν ένα απόσπασμα αυτών. Την Σοφία την κάλεσαν για να πάει".

Σε ερώτηση σχετικά με το ριάλιτι, που έχει προκαλέσει πολλή συζήτηση γύρω από το όνομα του, το The Bachelor, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν δίστασε να δηλώσει όσα πιστεύει ο ίδιος: "Με θλίβει η εικόνα του πάρα πολύ. Είναι από τα χειρότερα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Δεν μπορώ ούτε ως κωμωδία να το δω", ενώ δείτε εδώ και ποιοι κορόιδεψαν το ριάλιτι.