«Κάγκελο» ο Γιάννης Κουκουράκης - Η είδηση για τις Άγριες Μέλισσες που δεν γνώριζε

Και όμως δεν το είχε καν ακούσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάγκελο» ο Γιάννης Κουκουράκης -  Η είδηση για τις Άγριες Μέλισσες που δεν γνώριζε

«Κάγκελο» έμεινε ο Γιάννης Κουκουράκης, με το που του μετέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Ευτυχείτε, μια είδηση για τις Άγριες Μέλισσες που δεν γνώριζε.

«Το τι λέω εγώ δεν έχει σημασία, το σενάριο τι λέει. Νομίζω ότι ο Κωνσταντής θα αφήσει τη Βιολέτα να είναι μαζί με τον Μιλτιάδη. Θα υπάρξει ένταση στην οικογένεια Σεβαστού. Εγώ δεν θα σου πω τι θα γίνει, ούτε το τι έχει γραφτεί, αυτό είναι πιο ωραίο να το ανακαλύψει ο κόσμος μόνος του βλέποντας τη σειρά.

Εγώ είμαι εναντίον των σπόιλερ ούτως ή άλλως γιατί σαν θεατής δεν θα ήθελα να με προκαταβάλεις για το τι θα δω, είναι η φιλοσοφία μου αυτή», είπε αρχικά ο Γιάννης Κουκουράκης.

Όσον αφορά την είσοδο του Χάρη Σώζου στις Άγριες Μέλισσες, ο Γιάννης Κουκουράκης έμεινε «κάγκελο»: «Αυτό δεν το ήξερα. Δεν ξέρω πόσο μπροστά ξέρεις απ’ ότι εγώ. Ιδέα δεν έχω, αλήθεια».

«Φυσικά και θα ήθελα η σειρά να συνεχιστεί και του χρόνου γιατί περνάω πολύ ωραία. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση γιατί δεν έχω τηλεόραση. Δεν έχω δει κανένα ριάλιτι, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω», είπε στην συνέχεια. Αναλυτικά αυτά είναι τα 3 πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά.

Αφήνει σήμερα το Διαφάνι - Ανακοίνωσε στο instagram πως φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες

"Ο Σταμάτης σήμερα αφήνει το Διαφάνι.. εδώ με τον φίλο Μιλτιάδη - Γιώργο Γάλλο.. τους ευχαριστώ όλους!". Αυτή είναι η λεζάντα στο instagram του Νίκου Ψαρρά και συνοδεύεται από μια φωτογραφία με την οποία και ανακοινώνει πως οι Άγριες Μέλισσες έλαβαν οριστικό τέλος γι'αυτόν!

O ίδιος ο Νίκος Ψαρράς είχε αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που είχε πάει καλεσμένος στο 2night show: «Αν αποκαλύψω για το αν θα δώσει ή όχι ο Σταμάτης διαζύγιο στη Βιολέτα, οι σεναριογράφοι θα με… κρεμάσουν. Δεν μπορώ να το πω. Ο Σταμάτης, πάντως, ήρθε για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, δεν είναι ένας ρόλος που θα έχει μέλλον, το ήξερα από την αρχή. Μπορεί να προκύψει κάτι στο μέλλον, μακάρι. Εγώ πέρασα πολύ καλά στα γυρίσματα με τα παιδιά. Τα δικά μου γυρίσματα έχουν τελειώσει. Μακάρι να ξαναγυρίσω. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που θα είναι στην Τρούμπα, εκεί σε καμιά γωνιά μπορεί να εμφανιστεί κανένας Σταμάτης. Που θα κατέληγε αυτός; Στην Τρούμπα θα πήγαινε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να τον ξαναδούμε τον Σταμάτη».

Δείτε εδώ, ωστόσο τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς!