Σάκης Τανιμανίδης: Έσκασε μύτη στο Κολωνάκι με την μηχανή του - Τον κοιτούσαν όλοι

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Τανιμανίδης: Έσκασε μύτη στο Κολωνάκι με την μηχανή του - Τον κοιτούσαν όλοι

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly αποθανάτισε τον Σάκη Τανιμανίδη στο Κολωνάκι το πρωί της Τετάρτης 30/09. Ο ίδιος, ντυμένος αθλητικά και συνοδευόμενος από την υπερ-πολυτελέστατη μηχανή του, βγήκε για την πρωινή του βόλτα.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν φάνηκε να ενοχλείται από την υπάρξη φωτογράφων και συνέχισε ανενόχλητος τις βόλτες του.

Σάκης Τανιμανίδης Μηχανή

Σάκης Τανιμανίδης Κολωνάκι

Σάκης Τανιμανίδης Κολωνάκι Μηχανή

Ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνας Μπόμπα στην παραλία!

Θύμα απάτης ο Σάκης Τανιμανίδης - Η ανάρτηση του

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και ο Σάκης Τανιμανίδης και έκανε γνωστό το γεγονός με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μοιράστηκε στα Stories του μια διαφήμιση για προϊόντα μαλλιών, η οποία χρησιμοποιεί την φωτογραφία του.

«Δεν έχω καμία σχέση. Δεν τους γνωρίζω» έγραψε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης για τη συγκεκριμένη προώθηση με σκοπό να μην την «πατήσει» κανείς και το αγοράσουν.

Να σημειώσουμε πως τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά σύνηθες τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz να πέφτουν θύματα διαδικτυακών απατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θύμα είχε πέσει και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Δείτε τι είχε αποκαλύψει.

Σάκης Τανιμανίδης θύμα απάτης

Ραγίζει καρδιές ο Σάκης Τανιμανίδης και με την ανάρτηση του, με αφορμή τον θάνατο του Gerge Floyd, λέγοντας πως είμαστε όλοι ίδιοι. Ο παρουσιαστής πραγματικά συγκλόνισε με την ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε

Θύμα διαδικτυακής απάτης είχε πέσει και η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα

Θύμα διαδικτιακής απάτης είχε πέσει και η Χριστίνα Μπόμπα μετά την Δούκισσα Νομικού, καθώς o λογαριασμός της παρουσιάστριας στο Instagram κινδύνευσε να χακαριστεί!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Χριστίνα Μπόμπα έλαβε ένα μήνυμα που αφορούσε τον κωδικό της στο λογαριασμό της Instagram.

«Ποτέ δεν ζήτησα επαναφορά. Τι συμβαίνει σε αυτές τις προσπάθειες για χακάρισμα» έγραψε, αναρτώντας και μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικό στιγμιότυπο και ένα μεγάλο SOS.

Ευτυχώς κατάφερε να σώσει το προφίλ της!

Δείτε την δημόσια έκκληση της:

Να σημειώσουμε πως τα γενέθλια της έχει σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, της ευχήθηκε και δημόσια, αναρτώντας μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες τους. Η Χριστίνα Μπόμπα, συμπληρώνει σήμερα 32 χρόνια ζωής και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς βιώνει την επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.