Αντώνης Σρόιτερ: Οικογενειακές στιγμές στην Γλυφάδα - Απίστευτο το πως μεγάλωσαν οι κόρες του

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντώνης Σρόιτερ: Οικογενειακές στιγμές στην Γλυφάδα - Απίστευτο το πως μεγάλωσαν οι κόρες του

Σε τρυφερές στιγμές ο φακός του Youweekly εντόπισε τον Αντώνη Σρόιτερ παρέα με την αγαπημένη του και καλλονή Ιωάννα Μπούκη και τις δυο μικρές τους κόρες.

Το πρωινό της Τετάρτης (30/09) ο φακός αποθανάτισε την αγαπημένη οικογένεια στον πεζοδρόμο της Γλυφάδας, απολαμβάνοντας την βόλτα τους, δίπλα στα σκάφη.

Αντώνης Σρόιτερ και Ιωάννα Μπούκη

Αντώνης Σρόιτερ με την οικογένεια του

Τι ανακοίνωσε ο Αντώνης Σρόιτερ στον Alpha;

Αντώνης Σρόιτερ: Διακοπές με σκάφος στο Αιγαίο

Μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες ο Αντώνης Σρόιτερ πλέον κάνει τις διακοπές του με την εντυπωσιακή του σύζυγο σε σκάφος στο όμορφο Αιγαίο. Σε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Ο Αντώνης Σρόιτερ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες δημοσιογράφους, όπως και εξαιρετικά πολυάσχολος. Είναι ωστόσο καλοκαίρι και κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να χαρεί στιγμές γαλήνης και αναψυχής με την οικογένειά του επάνω σε ένα σκάφος στη μέση του Αιγαίου.

Φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, όπου βλέπουμε εκείνον αλλά και την καλλίγραμμη Ιωάννα Μπούκη!

Οι φωτογραφίες του Αντώνη Σρόιτερ και της γυναίκας του στις διακοπές τους στο Αιγαίο πέλαγος πάνω σε σκάφος!

σροιτερ

σροιτερ μπούκη

σροιτερ μπουκη διακοπες

Αναστέναξε το Λαγονήσι με την εμφάνιση της Ιωάννας Μπούκη στην παραλία - Οι τρυφερές στιγμές με τον Αντώνη Σρόιτερ

Ιωάννα Μπούκη: Φωτιά και λάβρα με μπικίνι η γυναίκα του Αντώνη Σρόιτερ

Φωτιά και λάβρα η γυναίκα του Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη, την οποία είδαμε με μαγιό και τρελαθήκαμε. Δείτε τις φωτογραφίες που σας έχουμε με το μπικίνι της. Έχει σωματάρα.

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει (τουλάχιστον στο μυαλό και την καρδιά μας) και έτσι σας βρήκαμε τρις φωτογραφίες της Ιωάννας Μπούκη, στις οποίες ποζάρει με μαγιό και μοιράζει εγκεφαλικά. Πρόκειται για εικόνες που έχουν ανέβει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και το σώμα της είναι "φωτιά".

Η μελαχρινή καλλονή, που είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο του Alpha Αντώνη Σρόιτερ, παρόλο που είναι μητέρα δύο παιδιών έχει ένα υπέροχο κορμί, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας στις φωτογραφίες που σας έχουμε.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της γυναίκες του Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννας Μπούκη, η οποία είναι φωτιά και λάβρα με το μπικίνι της

Στις εικόνες λοιπόν που σας έχουμε είδαμε επίσης και το γούστο της Ιωάννας Μπούκη, το οποίο είναι πολύ καλό αφού τα μαγιό που φορά είναι διαφορετικά σε όλες τις εικόνες, αλλά πολύ κομψά. Άλλωστε η ίδια είχε αποκαλύψει πρόσφατα μιλώντας στο Happy Day ότι ξεκινά ένα νέο επαγγελματικό βήμα, αφού κυκλοφόρησε την δική της συλλογή με ρούχα.

Ιωάννα Μπουκη με μαγιό στην πισίναΙωάννα Μπουκη με μπικίνι στην θάλασσαγυναίκα Αντώνη Σρόιτερ με μπικίνι

"Ο Αντώνης δουλεύει κανονικά. Βεβαίως οι συνθήκες στον Alpha ξέρετε είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα, οπότε δεν ανησυχούμε και εμείς. Στο σπίτι κυκλοφορούν αντισηπτικά και μαντηλάκια, ό,τι χρειάζεται από το φαρμακείο. Προσπαθούμε να περάσουμε ευχάριστα όσο μπορούμε. Κοιμόμαστε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες. Σήμερα ξύπνησα νωρίς για την εκπομπή και θυμήθηκα πως είναι να ξυπνάς πρωί να πηγαίνεις τα παιδιά στο σχολείο" είχε πει ακόμα στην ίδια εκπομπή η Ιωάννα Μπούκη. Σας έχουμε όμως και φωτογραφία της Στέλλας Μπεζαντάκου με μαγιό. Δείτε εδώ την εικόνα που έκοψε την ανάσα.

"Η αλήθεια είναι ότι τώρα με τα τηλεμαθήματα τα κορίτσια βλέπουν τους συμμαθητές τους, την δασκάλα τους. Αυτό χαλαρώνει την κατάσταση. Στο τέλος της ημέρας είναι χαμογελαστές. Δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της κατάστασης. Η κόρη μου με ρωτάει «πότε θα φύγει ο κορωνοϊός; Για να δω τη γιαγιά;». Παίρνω ιδέες από τα social και μαγειρεύω. Δεν έχουμε προσωπικό χρόνο για εμάς, λόγω των επαγγελματικών" είχε προσθέσει στην ίδια συνέντευξη.