Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αφοπλιστική απάντηση της για τις φήμες περί σκηνοθεσίας του Bachelor - "Μην ξανακούσω!"

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αφοπλιστική απάντηση της για τις φήμες περί σκηνοθεσίας του Bachelor -

Δηλώσεις της Εριέττας από το «The Bachelor», προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο «Happy Day». H ξανθιά παίκτρια φάνηκε να επιμένει πως η Μάνη είναι νησί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Παναγιώτης έχει «αυτόν τον νησιώτικο αέρα της Μάνης που μου αρέσει». Με αφορμή τη δήλωση αυτή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέψευσε όσους υποστηρίζουν πως το «Bachelor» είναι στημένο και οι διάλογοι σκηνοθετημένοι.

«Μην ξανακούσω ότι υπάρχουν σενάρια και νομίζετε ή θεωρείτε ότι παρεμβαίνει η παραγωγή στα τεκταινόμενα του “Bachelor”. Πλανάσθε πλάνην οικτράν. Εδώ δεν της είπαν πως η Μάνη δεν είναι νησί.

Η Εριέττα έχει καταγράψει στο μυαλό της πως η Μάνη είναι νησί» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ ο Γιώργος Σατσίδης συμπλήρωσε: «Κανένας δεν καθοδηγεί κανέναν. Λένε αυτά που αισθάνονται και αυτά που δημιουργούνται είναι αληθινά». Δείτε ακόμα τα πάνω κάτω στο happy day!

Τσιμτσιλή bacelor

The Bachelor: Απίστευτο άδειασμα - «Φαίνεται το μίσος τους και η κακία»

Οι κόντρες ανάμεσα στις παίκτριες του The Bachelor δεν έχουν τέλος. Σήμερα 30/9, μπορεί μερικές να ήταν στο ομαδικό ραντεβού, όμως όσες έμειναν πίσω «άδειασαν» μερικά κορίτσια.

Έκατσαν λοιπόν στην αυλή της βίλας και έβγαλαν τα φτυάρια τους και ξεκίνησαν το... θάψιμο για τις ανταγωνίστριες τους.

«Ο Παναγιώτης, λέει ότι θα βγει ραντεβού με την Αντζελίνα και όλες της το παίζουνε φίλες, αλλά πραγματικά στις εκφράσεις τους, φαίνεται το μίσος τους και η κακία. Εγώ προσωπικά μπορώ να το καταλάβω, όπως το καταλαβαίνει και ο Παναγιώτης», ανέφερε η Εριέττα.

«Δεν είναι φίλες, φίδια είναι», πρόσθεσε η Σία.

the bachelor