Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα τσουχτερά σχόλια για το αποκαλυπτικό ρούχο της Μαλέσκου - "Γιατί είναι ντυμένη έτσι...δεν είναι ωραίο!"

Προκλητική θεώρησαν την εμφάνιση!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα τσουχτερά σχόλια για το αποκαλυπτικό ρούχο της Μαλέσκου -

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Πέμπτης η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία επέλεξε ένα «καυτό» φόρεμα, που τόνιζε το αποκαλυπτικό της μπούστο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαφώνησε έντονα με τη στιλιστική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια του «Love It» έκανε μια από τις πιο σέξι στιλιστικές της επιλογές και άφησε με ανοιχτό το στόμα το ανδρικό κοινό.

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά και το σέξι ατύχημα που είχε, σχολιάστηκαν στο «Pop Up» και τη στήλη fashion police από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τους συνεργάτες της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαφώνησε έντονα με τη στιλιστική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Γιατί να είναι ντυμένη έτσι; Δείτε ακόμα το απίστευτο παράπονο που έκανε στην Ηλιάνα η γιαγιά της!

Μαλέσκου Ηλιάνα

Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή. Που θα πάμε έτσι μεσημέρι στις 12; Δεν είναι ωραίο για πρωί, είναι ωραίο για βράδυ να πας κάπου αλλού».

"Φωτιά" στο πλατό του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - Με βαθύ σκίσιμο το μαύρο φόρεμά της

Η Ιωάννα Μαλέσκου, καθημερινά στο Love it, είναι όλο και πιο όμορφη και με ακόμη πιο εντυπωσιακά ντυσίματα. Στην σημερινή εκπομπή της (01/10), τόλμησε κάτι διαφορετικό από τα στενά παντελόνια και τις μακριές φούστες. Επέλεξε και ανέδειξε με τον πιο ωραίο τρόπο ένα σέξι και στενό μαύρο φόρεμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ενδυματολογική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν πέρασε απαρατήρητη. Η ίδια καλησπέρισε τους τηλεθεατές, ενώ άρχισε να χορεύει μαζί με τους συνεργάτες της το τραγούδι του Βαλάντη «Στο ασανσέρ».

Δες εδώ το σύνολο που τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Μαλέσκου προκλητικό ντύσιμο