Κωνσταντίνα Παγάνη: Μίλησε για τη δολοφονία της μητέρας της - «Δεν μου αρέσει να...»

Όσα είπε στην κάμερα του Πρωινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Παγάνη: Μίλησε για τη δολοφονία της μητέρας της - «Δεν μου αρέσει να...»

Tην παίκτρια που αποχώρησε από το My Style Rocks, Κωνσταντίνα Παγάνη, συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και μεταξύ άλλων, μίλησε για την δολοφονία της μητέρα της.

Όπως ακούσαμε να λέει, την ενόχλησε που κάποιες στιγμές στάθηκαν οι κριτές στην τραγική προσωπική της ιστορία.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, αποκόμισα πάρα πολλά συναισθήματα. Τη μία έκλαιγες και την άλλη γελούσες. Κάποιες γνώμες κάποιων κοριτσιών σίγουρα σε φτάνουν στα όρια σου, όπως κι η σωματική και ψυχολογική πίεση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεις έξι outfit κάθε εβδομάδα και να λες είναι ή όχι κατάλληλο και τι θα μου πεις ο κύριος Κουδουνάρης κι η κυρία Έλενα», είπε αρχικά.

Για το τραγικό συμβάν της δολοφονίας της μητέρας της δήλωσε: «Ναι (με ενόχλησε) γιατί δεν μου αρέσει να το διαφημίζω αυτό το πράγμα. Έχω βγει στην τηλεόραση για τελείως διαφορετικό λόγο. Όταν όμως εκτίθεσαι στα media είναι φυσιολογικό να πρέπει να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις. Δεν μπήκα ούτε κατά διάνοια στο παιχνίδι για αυτό, μου έγινε πρόταση και πήγα καθαρά για επαγγελματικούς σκοπούς και δημοσιότητα.

«Δεν θα πήγαινα στο GNTM γιατί δεν άντεχα αυτήν την κριτική λόγω προσωπικότητας. Κοίταξε τηλεόραση κάνουμε, η ίντριγκα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της τηλεόρασης» συμπλήρωσε η Κατερίνα Παγάνη. Δείτε ωστόσο εδώ την αποχώρηση της από το παιχνίδι.

My Style Rocks: Το κλάμα της Κωνσταντίνας και τα συγκινητικά λόγια του Κουδουνάρη

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks βλέπουμε τις διαγωνιζόμενες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τις πεθερές τους με την εμφάνιση τους! Η Κωνσταντίνα με μια εκρηκτική εμφάνιση κατάφερε τον Στέλιο Κουδουνάρη να αποθεώσει τον χαρακτήρα της με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα!

Άκρως συγκινητική στιγμή για την Κωνσταντίνα ήταν όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε πως είναι ένας τρομερά δυνατός χαρακτήρας καθώς έχει περάσει πολλά στη ζωή της αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει με πολύ ενέργεια και ζωντάνια να αγωνίζεται καθημερινά στη ζωή!

Σε αυτό το σημείο ήταν που η Κωνσταντίνα δεν άντεξε και λύγισε καθώς όπως είπε "Άγγιξε κάποιες ευαίσθητες χορδές της" Ωστόσο οι κόντρες δεν σταματούν για το παιχνίδι, τα μαχαίρια βγήκαν για Αρετή και Κωνσταντίνα!

Κωνσταντίνα κλάμα my style rocks

My Style Rocks: Σχεδόν γυμνή και χορεύοντας κρητικά εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Παγανή

Στο σημερινό επεισόδιο στο My Style Rocks, βλέπουμε τις παίκτριες ντυμένες νυφούλες! Μόνο που η Κωσνταντίνα Παγανή δεν ντύθηκε και τόσο πολύ!

Η παίκτρια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με ένα νυφικό γεμάτο διαφάνειες! Το ύφασμα του ρούχου κάλυπτε μόνο τα απολύτως απαραίτητα!