«Έλιωσε» το διαδίκτυο με την φωτογραφία με την κόρη του ο Πέτρος Πολυχρονίδης

«Λένε ότι μου μοιάζει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έλιωσε» το διαδίκτυο με την φωτογραφία με την κόρη του ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Τεράστια αδυναμία στην κόρη του έχει ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η φωτογραφία τους που δημοσίευσε στο Instagram έκανε να «λιώσει» το διαδίκτυο.

Πριν από μερικές μέρες η κόρη του παρουσιαστή, είχε γενέθλια και ο μπαμπάς της μοιράστηκε την πιο υπέροχη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί και δημόσια.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, η μικρή του μοιάζει πολύ, αλλά είναι πολύ πιο όμορφη και έξυπνη

«Λένε ότι μου μοιάζει. Διαφωνώ. Είναι χίλιες φορές πιο έξυπνη και όμορφη. Σήμερα έγινε 10 και συνεχίζει να είναι ο μικρός μου τσαρλατάνος. Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι απο το 2014 αλλά τα γέλια που κάνουμε είναι ακόμα πιο τρελά», έγραψε στη λεζάντα τους. Δείτε ωστόσο ποια είναι η ηλικία του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Η κόρη του είναι ίδια αυτός! Δείτε φωτογραφίες

Εσείς έχετε την κόρη του Πέτρου Πολυχρονίδη; Αν όχι είναι ίδια αυτός! Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ίδιος και δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι γνωστό πως είναι από τους παρουσιαστές που προτιμάει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μια στο τόσο θέλει και αυτός ως περήφανος μπαμπάς να θαυμάσει την κόρη του.

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί δεν γνωρίζουν πως ο ίδιος έχει δύο παιδιά, μια κόρη 5,5 ετών και έναν γιο 8,5 ετών, όμως ο ίδιος είναι από τους πιο τρυφερούς και προστατευτικούς γονείς του κόσμου.

Οι αναρτήσεις που έχει με τα παιδιά του στο Instagram είναι ελάχιστες, ωστόσο όλοι όσοι τον ακολουθούν ξέρουν πως τους έχει μεγάλη αδυναμία και τώρα που μένουν σπίτι όλοι λόγω της πανδημίας που έχει προκαλέσει πανικό σε όλες τις χώρες του κόσμου, περνούν αρκετό χρόνο μαζί, δημιουργικά.

Πρόσφατα μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του και όχι μόνο ένα βίντεο στο οποίο ο ίδιος φαίνεται να παίζει βίντεο παιχνίδια, όταν η κόρη του έρχεται μέσα και του λέει "Μπαμπά, ακόμα παίζεις video games;" και εκείνον να της απαντά, "Εγώ δεν έχω μαθήματα για αύριο".

Δείτε την κόρη του Πέτρου Πολυχρονίδη που είναι ίδια αυτός

Η μικρή του κόρη να τονίσουμε πως ήταν "νευριασμένη" καθώς εκείνη έπρεπε να συνεχίσει να διαβάζει αντί να παίζει με τα video games της, και τόνισε στον πατέρα της ότι αυτό ήταν αδικία. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν υπέκυψε και συνέχισε την δουλειά του εν μέσω καραντίνας. Δείτε εν τω μεταξύ μιας και μιλάμε για τον παρουσιαστή, την απόφαση που πάρθηκε από το Star για εκείνον και την εκπομπή του. Τι θα συμβεί με το μέλλον του στην τηλεόραση; Δείτε αναλυτικά.