Καλεσμένοι που θα συζητηθούν απόψε 1/10 στην εκπομπή The 2 night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όσα θα δούμε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλεσμένοι που θα συζητηθούν απόψε 1/10 στην εκπομπή The 2 night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι αποψινοί 1/10 καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου , «The 2night show» πρόκειται να συζητηθούν με τις δηλώσεις και τις αποκαλύψεις τους.

Αυτοί είναι οι καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show την Μέγκι Ντρίο. Για ποιους λόγους φοβάται για τη ζωή της; Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται στα social media και οι haters.

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης! Ο αγαπημένος ηθοποιός από το «ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 10 χρόνια, για τη γυναίκα της ζωής του και για τον γάμο έκπληξη! Για πρώτη φορά τηλεοπτικά θα τον απολαύσουμε να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει το αγαπημένο του τραγούδι.

Η Δανάη Παππά, συναντά τον Γρηγόρη και μιλάει για την μέχρι τώρα πορεία της στην υποκριτική. Η όμορφη ηθοποιός εξομολογείται πόσο πολύ έχει πληγωθεί από τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί αλλά και για ποιο λόγο αποχώρησε από τις «8 Λέξεις». Με τη βοήθεια του Γρηγόρη, κάνει τηλεφωνική φάρσα στην πολυαγαπημένη της γιαγιά και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Να σημειώσουμε πως, αναστάτωση έχει προκαλέσει από χθες η αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι συνέβη;

The 2night show: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Τάσος Χαλκιάς - Άφωνος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης 30/9 στο πλατό του The 2night show βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος άφησε άφωνο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την αντίδρασή του όταν προβλήθηκε ένα βίντεο με τον ανιψιό του, Ορέστη.

Στην αρχή της συζήτησης, ο οικοδεσπότης της εκπομπής ρώτησε τον Τάσο Χαλκιά για την οικογένειά του και συγκεκριμένα για τον ανιψιό του, τον Ορέστη, που μένει στο Λος Άντζελες.

Γ.Α.: Πόσο καιρό έχεις να δεις τον Ορέστη;

Τ.Χ.: Πέντε χρόνια.

Γ.Α.: Κοίτα λίγο εκεί το μεγάλο μόνιτορ, σου έστειλε κάτι.

Αμέσως προβλήθηκε ένα βίντεο με τον ανιψιό του Τάσου Χαλκιά…

Το βίντεο συγκίνησε τον Τάσο Χαλκιά, ο οποίος τόνισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως «βαλτός είσαι».

Να υπενθυμίσουμε πως η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν να εμφανιστεί στην εκπομπή The 2night show αλλά έκοψε τα γυρίσματα στην μέση κι έφυγε έξαλλη από το κανάλι! Δείτε εδώ τι συνέβη