«Κάγκελο» ο Νίκος Μουτσινάς - «Πιάσανε λεφτά οι μεταγραφές! Μπράβο στην...»

Τα απίστευτα σχόλια στον αέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάγκελο» ο Νίκος Μουτσινάς - «Πιάσανε λεφτά οι μεταγραφές! Μπράβο στην...»

O Νίκος Μουτσινάς σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι, έμεινε «κάγκελο» με μια εμφάνιση αγαπημένη παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης. «Πιάσανε λεφτά οι μεταγραφές», είπε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε «μπράβο» στην Ιωάννα Μαλέσκου, αφού σήμερα η εμφάνιση της ήταν... ακρως αποκαλυπτική. Δείτε την εδώ.

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν, αντικρίζοντας το μπούστο της είπε: «Κρήτη; Ανεβήκαμε. Επιτέλους! Πιάσανε λεφτά οι μεταγραφές. Μπράβο στην Ιωάννα. Αυτός είναι μήνας».

Στη συνέχεια, η Βάνια εισέβαλε εκνευρισμένη στο πλατό, λέγοντας: «Επιτέλους φτάνει, καλό μήνα ρε παιδιά. Γιατί ότι φουσκώνει εγώ το σκάω Νικόλα».

Να σημειώσουμε απίστευτα σχόλια για την εμφάνιση της Μαλέσκου έκανε στην εκπομπή Pop Up και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Πάγωσε» στον αέρα του Καλό Μεσημέρακι ο Νίκος Μουτσινάς - Τι συνέβη;

Στο σημερινό Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τα όσα έγιναν χθες βράδυ στην γυμνή φωτογράφηση του GNTM 3 μέχρι που κάτι που συνέβη στο πλατό τον έκανε να «παγώσει» και να χάσει τα λόγια του με το θέαμα.

Όπως ακριβώς έκανε και πέρσι, έτσι και φέτος ο Νίκος Μουτσινάς αναβιώνει τις φωτογραφήσεις του γνωστού ριάλιτι μέσα από την εκπομπή του.

Αυτή τη φορά στο πλατό πέρα από την Βάνια μπήκε και η Έβελυν Καζατζόγλου, η οποία θα βοηθούσε στο να πραγματοποιηθεί η φωτογράφηση.

Αρχικά φωτογραφήθηκαν με τα ρούχα τους, όπως ακριβώς και στο GNTM, και εν συνεχεία μπήκαν πίσω από ένα παραβάν και άρχισαν να τα… πετάνε, με τον Νίκο Μουτσινά να μένει άφωνος.

«Αυτές τα βγάζουν όντως;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος δέχθηκε απίστευτο τρολάρισμα και στο Instagram..