My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Το My style rocks της Πέμπτης 1/10 ολοκληρώθηκε και για ακόμη μια ημέρα, ανακοινώθηκε η νικήτρια που παίρνει τον extra βαθμό για το gala της Κυριακής.

Τα δύο κορίτσια που κατάφερα να πάρουν μεγάλους βαθμούς από την κριτική επιτροπή αλλά και τις διαγωνιζόμενες για ήταν η Τζένη, που συγκέντρωσε 14,9 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση η Κάτια με 13,9 βαθμούς.

Ωστόσο, εκείνη που κέρδισε ήταν η Τζένη, αφού όπως είπαν τα κορίτσια είχε το περισσότερο styling. Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Μικαέλα με 6,3 βαθμούς. Αγνώριστη μετά την πλαστική η Κιάρα Μαρκέζη . Δείτε το... νέο της πρόσωπο

My style rocks νικήτρια εβδομάδας Τζένη

Κωνσταντίνα Παγάνη: Μίλησε για τη δολοφονία της μητέρας της μετά την αποχώρηση της από το My style rocks

Tην παίκτρια που αποχώρησε από το My Style Rocks, Κωνσταντίνα Παγάνη, συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και μεταξύ άλλων, μίλησε για την δολοφονία της μητέρα της.

Όπως ακούσαμε να λέει, την ενόχλησε που κάποιες στιγμές στάθηκαν οι κριτές στην τραγική προσωπική της ιστορία.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, αποκόμισα πάρα πολλά συναισθήματα. Τη μία έκλαιγες και την άλλη γελούσες. Κάποιες γνώμες κάποιων κοριτσιών σίγουρα σε φτάνουν στα όρια σου, όπως κι η σωματική και ψυχολογική πίεση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεις έξι outfit κάθε εβδομάδα και να λες είναι ή όχι κατάλληλο και τι θα μου πεις ο κύριος Κουδουνάρης κι η κυρία Έλενα», είπε αρχικά.

Για το τραγικό συμβάν της δολοφονίας της μητέρας της δήλωσε: «Ναι (με ενόχλησε) γιατί δεν μου αρέσει να το διαφημίζω αυτό το πράγμα. Έχω βγει στην τηλεόραση για τελείως διαφορετικό λόγο. Όταν όμως εκτίθεσαι στα media είναι φυσιολογικό να πρέπει να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις. Δεν μπήκα ούτε κατά διάνοια στο παιχνίδι για αυτό, μου έγινε πρόταση και πήγα καθαρά για επαγγελματικούς σκοπούς και δημοσιότητα.

«Δεν θα πήγαινα στο GNTM γιατί δεν άντεχα αυτήν την κριτική λόγω προσωπικότητας. Κοίταξε τηλεόραση κάνουμε, η ίντριγκα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της τηλεόρασης» συμπλήρωσε η Κατερίνα Παγάνη. Δείτε ωστόσο εδώ την αποχώρηση της από το παιχνίδι.