Αυτή είναι η μητέρα της Θεοδώρας Ρασέλ - Πόσο μοιάζουν στο πρόσωπο;

Η κοινή φωτογραφία στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή είναι η μητέρα της Θεοδώρας Ρασέλ - Πόσο μοιάζουν στο πρόσωπο;

Το πρόσωπο της μητέρας της, Θεοδώρας Ρασέλ, που έχει συζητηθεί περισσότερο από όλους μέσα στο σπίτι του GNTM, είδαμε για πρώτη φορά σε φωτογραφία.

Η 24χρονη, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τις Σεϋχέλλες. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ έχει εμφανιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαλάντης και η Φανή Δρακοπούλου.

Δείτε το τραγούδι που έχει βγάλει η Ρασέλ:

Η Ρασέλ ωστόσο, έχει τεράστια αδυναμία και στη μητέρα της, με την οποία είχαν φωτογραφηθεί μαζί και είχε αναρτήσει τη φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θεοδώρα Ρασέλ πρόσωπο μητέρας

Να πούμε πως πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο χαρακτήρας της Ρασέλ του GNTM 3. Ωστόσο, συζητιούνται και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που κάνουν χαμό στο διαδίκτυο.

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με την Ρασέλ του GNTM3 - "Θέλω να την πιάσω από το μαλλί και να..."

Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 σχολίασαν στο “Ευτυχείτε!” της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου με την παρέα της. Μάλιστα, μετά την προβολή ενός βίντεο με τα highlights, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη Ρασέλ και στην συμπεριφορά που έχει μέσα στο σπίτι.

“Παιδιά, αυτή τη Ρασέλ τώρα θέλω να την πιάσω από τα μαλλιά και να της κάνω μια κουβέντα. Γιατί δεν τη μαζεύει κάποιος; Να μου πεις την παραγωγή την συμφέρει… Ναι, είναι σχολιάστρια των πάντων, βγάζει κακία όμως…”, είπε χαρακτηριστικά. Εντομεταξύ αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!

GNTM 3: «Καλά Βικάκι χαλάρωσε λίγο» - Η απίστευτη ατάκα της Ρασέλ για την Βίκυ Καγιά

Η Ρασέλ σχολίασε σήμερα στο GNTM 3 την φωτογράφιση της Ξένιας καθώς και το σχόλιο που έκανε η Βίκυ Καγιά για εκείνη, ξεκαθαρίζοντας πως καλό θα ήταν να χαλαρώσει λιγάκι καθώς η απόδοση της συμπαίκτριάς της τελικά δεν ήταν και τόσο καλή.

Η Βίκυ Καγιά αποθέωσε το plus size μοντέλο και η Ρασέλ δεν άφησε την κριτική της να πέσει κάτω.

Μεταξύ άλλων σχολίασε ότι η συμπαίκτριά της δεν είχε και τόσο καλό πρόσωπο στην φωτογραφία, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν την θεωρεί καλό plus size μοντέλο καθώς είναι αρκετό σφιχτό το σώμα της.

«Καλά Βικάκι χαλάρωσε λίγο, δεν ήταν και κάτι αμάν και τι, ειδικά στο γυμνό. Το ντυμένο της ήταν κακό. Όχι από εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Ρασέλ, ενώ νωρίτερα δημιουργήθηκε κόντρα μέσα στο πλατό ανάμεσα στους κριτές.