Big Brother: Εκτός εαυτού η Αφροδίτη - «Ποιος έφαγε την μπανάνα μου! Θα γίνει της π@@ανας...»

Χαμός μέσα στο σπίτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Εκτός εαυτού η Αφροδίτη - «Ποιος έφαγε την μπανάνα μου! Θα γίνει της π@@ανας...»

Εκτός εαυτού βγήκε στο σημερινό 1/10 επεισόδιο του Big Brother η Αφροδίτη, αφού η μπανάνα που είχε φυλάξει στην κουζίνα εξαφανίστηκε.

Με το που συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε στο σημείο που την άφησε το πρωί που ξύπνησε, ξεκίνησε να φωνάζει στους συμπαίκτες της. Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ρωτάει ποιος την πήρε και την έφαγε, αφού αυτό συμβαίνει συνέχεια.

Μάλιστα, έβαλε μέχρι και την Άννα Μαρία να ψάξει στα σκουπίδια! Στη συνέχεια τους μάζεψε όλους στο σαλόνι και ξεκίνησε να τον ρωτάει έναν έναν.

Τελικά, η Ράνια αποκάλυψε πως έφαγε την μπανάνα της και δεν το είπε νωρίτερα γιατί όπως είπε ήθελε να «ηρεμήσει» πρώτα. Δείτε το στριπτίζ που της έκαναν χθες οι συμπαίκτες της.

Big Brother: Στο live έδειξαν ολόγυμνη την Αφροδίτη να λιάζεται στην ξαπλώστρα - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Στο live του Big Brother μπορεί κανείς να δει πράματα και θαύματα αλλά... αυτή την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω δεν πρόκειται να την παίξει ο ΣΚΑΙ στην τηλεόραση! Δείχνει την Αφροδίτη ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα να λιάζεται... ολόγυμνη!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Αυτές τις ανακαλύψεις τις κάνουν οι χρήστες του twitter που παρακολουθούν το live και χαρίζουν υλικό μέσα από τα tweets τους!

Οι χρήστες του διαδικτύου, από τη μεριά τους, θεώρησαν την συγκεκριμένη εικόνα υπερβολική για τα τηλεοπτικά δεδομένα, σχολιάζοντας πως δεν θα μπορούσε ποτέ να παίξει στον αέρα του ΣΚΑΪ…

Γυμνή Αφροδίτη Big Brother

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που η Αφροδίτη ανάβει φωτιές με την εμφάνισή της. Δείτε κι αυτό το πλάνο...

Big Brother: Έφαγε γίδα βραστή η Αφροδίτη - Παραλίγο να την... βγάλει

Θεά και… είδωλο μπορεί να αποκαλέσει κανείς την Αφροδίτη, η οποία έκανε κάτι, αδιανόητο σήμερα στο Big Brother! Ακομπλεξάριστη έφαγε γίδα βραστή. Ενώ, νωρίτερα «τσαίμπησε» την σοκολάτα της.

Η παίκτρια του Big Brother παρέδωσε την αρχηγία της στην Άννα Μαρία, που κέρδισε στη σχετική δοκιμασία, αλλά αποκάλυψε στο «Μεγάλο Αδελφό» μια μικρή… κλοπή που έκανε, αφού είχε πάρει σοκολάτα από την αποθήκη τροφίμων.

Η απάντηση, όμως, ήρθε άμεσα. Ο Big Brother την κάλεσε στο δωμάτιο, για να φάει μια γίδα βραστή που της είχε ετοιμάσει, η οποία έχει… ιδιαίτερη μυρωδιά. Παρότι φάνηκε να μην της αρέσει, η Αφροδίτη τα κατάφερε και κέρδισε την αποθέωση.

Βέβαια αξίζει να πούμε πως η Αφροδίτη έχει άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες και στον λογαριασμό της στο Instagram. Δείτε τες εδώ.