Εξαντλημένη η Μαρία Ηλιάκη - Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της

Τι είπε για τη νοσηλεία της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξαντλημένη η Μαρία Ηλιάκη - Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται πως είναι πραγματικά εξαντλημένη από τη νοσηλεία της, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πέρασε μερικές αρκετά δύσκολες στιγμές καθώς χρειάστηκε να βρεθεί για 3 μέρες στο νοσοκομείο καθώς είχε γαστρεντερίτιδα.

Στην αρχή αγνόησε τον πόνο της ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο και μπήκε στο νοσοκομείο.

Η ίδια μέσα από ένα βίντεο αποκάλυψε ότι είναι στο νοσοκομείο και με ένα boomerang λίγων δευτερολέπτων, με την ταλαιπωρία στο πρόσωπο της να είναι εμφανή, ανέφερε ότι η γαστρεντερίτιδα που την ταλαιπωρούσε την οδήγησε στο νοσοκομείο και έμεινε τρεις μέρες στο κρεβάτι του πόνου.

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στο σπίτι της και τόνισε: «Μετά από 3 μέρες νοσηλείας... Θυμάσαι ξανά πόσο όμορφα είναι τα απλά πράγματα της ζωής»!

Μαρία Ηλιάκη νοσοκομείο

Μαρία Ηλιάκη: Τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής ακόμη και στα ψώνια - Υπέροχο total white σύνολο

Η Μαρία Ηλιάκη δηλώνει τρελά ερωτευμένη εδώ και καιρό με τον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη για αυτό και η απόσταση Ελλάδα-Ελβετία έχει μηδενιστεί για το αγαπημένο ζευγάρι. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στην Αθήνα και συγκεκριμένα για ψώνια σε εμπορικό των βορείων προαστίων.

Επέλεξε για την έξοδό της ένα total white σύνολο. Δηλαδή, φόρεμα, sneakers και τσάντα. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Μαρία Ηλιάκη ψώνια

Μαρία Ηλιάκη σε εμπορικό κέντρο

Όσον αφορά τον αγαπημένο της, η ίδια δήλωσε:

“Ο Στέλιος είναι ο σύντροφός μου. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον. Γνωριζόμασταν κοινωνικά, γνώριζα τις αδερφές του που κάναμε παρέα αλλά δεν του έδινα πολλή σημασία, σχεδόν τον σνόμπαρα. Με κοιτούσε πάντα πάρα πολύ έντονα και αυτό με ενοχλούσε” είχε πει σε τηλεοπτική συνέντευξή της. Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι που έχουμε επιλέξει ένα σπίτι εδώ ένα σπίτι εκεί. Κάποια στιγμή θα πρέπει να παρθεί και μια απόφαση για το πού θα ζήσουμε, εμένα δεν με νοιάζει”.

Βγήκε το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού που έκανε η Μαρία Ηλιάκη!