Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός μέσα από το Ευτυχείτε

«Ισχύει, είμαστε καλά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός μέσα από το Ευτυχείτε

Μόλις πριν από λίγη ώρα, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» επιβεβαιώθηκε η είδηση για τον χωρισμό που προκάλεσε κανονική ταραχή στην ελληνική showbiz. Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε στην κάμερα της εκπομπής πως δεν είναι πλέον μαζί με τον σύντροφό της.

Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία χώρισε με τον αγαπημένο της Γιάννη μετά από 9 χρόνια σχέσης.

Η Κατερίνα Ζαρίφη - η οποία σε λίγο καιρό ξεκινάει τη δική της εκπομπή στο Mega - και ο Γιάννης διατηρούν μια πάρα πολύ καλή σχέση και επικοινωνούν συχνά.

Τι τους οδήγησε όμως στην απόφαση να ρίξουν την αυλαία του έρωτά τους;

Όπως γράφει η εφημερίδα Real News που έκανε το σχετικό ρεπορτάζ για τον χωρισμό, άνθρωποι από το περιβάλλον τους θεωρούν πως έπαιξε ρόλο η καθημερινή τριβή λόγω των εννέα χρόνων που ήταν μαζί.

Ο έρωτας της Κατερίνας και του Γιάννη, ο οποίος είναι εκπαιδευτής σκύλων στο επάγγελμα, «ξεθώριασε» και πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να τραβήξουν ο καθένας τον δικό του δρόμο, κρατώντας το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κατερίνα Ζαρίφη από τη μεριά της μίλησε σήμερα στο Ευτυχείτε και αποκάλυψε πως η είδηση αυτή αληθεύει.

«Είμαι σίγουρη ότι δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το δημοσίευμα ότι χώρισα. Για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση, ισχύει, αλλά είμαστε πάρα πολύ καλά», δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Χωρισμός στην ελληνική showbiz: Αυτή η ηθοποιός το ανακοίνωσε!

Στην εκπομπή “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη ηθοποιός, η οποία επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει πρόσφατα.

Μιλάμε για την Βάσω Γουλιελμάκη και τον Ψρήστο Γιάνναρη!

«Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 12 κιλά, έτρωγα ότι πιο βρώμικο. Έβαζα άπειρο λεμόνι, σε σημείο να μην μπορεί κανείς να φάει μαζί μου. Όταν έμεινα έγκυος είχα δώσει το τεστ στον Σωκράτη και ξαφνικά άκουσα “μωρό μου είσαι έγκυος”. Άρχισα να ουρλιάζω, να κλαίω… Φώναζα “είμαι έγκυος” και ήρθε όλο το χωριό σπίτι.

Η κόρη μου τώρα είναι 16 ετών. Η σχέση μας έχει περάσει πολλές φορές κρίση. Την περίοδο του διαζυγίου ήταν πολύ δύσκολα. Όταν έχεις συνηθίσει και τους δύο γονείς είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Ο Σωκράτης μένει μόνιμα στην Αμερική. Αν όλα πάνε καλά, η Μαρίλια θα σπουδάσει στο εξωτερικό. Δείτε ακόμα μια σπάνια εξομολόγηση στο Happy Day.

Η κόρη μου δεν έχει λόγο στην προσωπική μου ζωή, αλλά έχει άποψη. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη», είπε η Βάσω Γουλιελμάκη.Γουλιελμάκη χωρισμός