Πέθανε η θετή κόρη κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας - Δεν υπάρχει κανείς να την κηδεύσει

Είχε μείνει εντελώς μόνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε η θετή κόρη κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας - Δεν υπάρχει κανείς να την κηδεύσει

Η θετή κόρη της κορυφαίας τραγουδίστριας, Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, Χάϊδω Τραϊφόρου πέθανε πριν λίγες ημέρες και την είδηση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανείς για να την κηδεύσει.

Η τραγουδίστρια και ο συγγραφέας, ποιητής κα στιχουργός υιοθέτησαν την Χάϊδω, όταν ήταν τεσσάρων ετών. Σε κάποια φάση της ζωής της κι ενώ ζούσε στην Αγγλία μαζί με τον σύζυγό της έκανε κάποιες απόπειρες να μπει στον χώρο του τραγουδιού οι οποίες όμως δεν ευοδώθηκαν.

Έπειτα, επέστρεψε στην Ελλάδα και ζούσε φτωχικά με τα χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα των θετών γονιών της. Δυστυχώς, όμως, στο τέλος είχε μείνει εντελώς μόνη και για αυτό το λόγο η κηδεία της δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη καθώς δεν έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής, κάποιος που να αναλάβει την διαδικασία. Νωρίτερα έγινε γνωστό πως πέθανε η ηθοποιό Γοργώ Χρέλια.

Σοφία Βέμπο κόρη πέθανε

Θρήνος! Πέθανε η Άλκηστις Παυλίδου

Θρήνος έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ώρες στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε σε ηλικία 74 ετών και μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός, Άλκηστις Παυλίδου.

Η Άλκηστις Παυλίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 5 Οκτωβρίου 1946. Σε ηλικία μόλις έντεκα χρόνων λάμβανε μέρος σε παιδικά προγράμματα του ΡΙΚ στο ραδιόφωνο και μετά στη τηλεόραση.

Άλκηστις Παυλίδου θάνατος

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Τελειώνοντας τις θεατρικές τις σπουδές το 1976 επέστρεψε στη Κύπρο. Ξεκίνησε από το ΡΙΚ και το ραδιόφωνο. Στο ΘΟΚ μπήκε το 1977 όπου συνεργάστηκε σαν τακτική ηθοποιός μέχρι το 2002, ενώ θρήνος ξέσπασε και με την είδηση πως πέθανε ένας γνωστός σχεδιαστής από κορωνοϊό.

Στο ΘΟΚ της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει σημαντικούς ρόλους σε παραστάσεις στη Κύπρο και το εξωτερικό όπως: «Ικέτιδες», «Τρωάδες», «Οθέλλος» και άλλα.

Θρήνος - Πέθανε ο Νίκος Στωϊκίδης

Πέθανε ο αστρονομικός ερευνητής και ιδρυτής του Αστεροσκοπείου της Λάρισας Νίκος Στωϊκίδης και με την είδηση του θανάτου του, επικρατεί θρήνος.

Ο Νίκος Στωικίδης συνέδεσε τη ζωή του με την αστρονομία στη Λάρισα, αφού το πάθος του για την παρατηρησιακή αστρονομία και τη διάδοσή της ήταν αστείρευτο και υπηρέτησε το χώρο αυτό για περισσότερα από πενήντα χρόνια.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, επισημαίνει τα εξής: «Στον Νίκο Στωϊκίδη οφείλεται η ίδρυση και λειτουργία του Αστεροσκοπείου της Λάρισας. Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην αστρονομία και την παρατήρηση. Αποτέλεσε παράδειγμα για πολλούς φίλους της αστρονομίας στην Λάρισα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Εκφράζω στους οικείους τα θερμά μου συλλυπητήρια». Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε ο Χρήστος Ρέμος.

Πηγή: thessalianews.gr