Βίκυ Καγιά: "Φωτιά" οι διαδικτυακές αντιδράσεις στην φωτογραφία της από την παραλία

Πανέμορφη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίκυ Καγιά:

Η Βίκυ Καγιά γνωρίζει πολύ καλά τα συστατικά για μια επιτυχημένη φωτογραφία και το αποδεικνύει με κάθε της post στο instagram. Ειδικότερα όταν έχει για τοπίο μια πανέμορφη θάλασσα.

Αυτή τη φορά, το μοντέλο και παρουσιάστρια πόζαρε με φόντο την παραλία απολαμβάνοντας το φθινοπωρινό καιρό δίπλα στη θάλασσα.

Φορώντας μόνο ένα hoodie κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με ροζ φακό, η Bίκυ Καγιά αποφάσισε να φωτογραφηθεί εντελώς φυσική αποδεικνύοντας σε όλους για άλλη μια φορά ότι διαθέτει απαράμιλλη φυσική ομορφιά και γοητεία. Όσο για τα μαλλιά της, ήταν επίσης φυσικά με μια χαλαρή και ανάλαφρη κίνηση. Εξάλλου, η συγκεκριμένη γυναίκα δεν χρειάζεται διόλου το μακιγιάζ. Αυτά τα δύο μοντέλα του GNTM 3 που έχουν «τρελάνει» τη Βίκυ Καγιά.

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία προκάλεσε μια θύελλα θετικών σχολίων και αντιδράσεων.

Αυτή ήταν η ανάρτηση της:

Με κόκκινα μαλλιά η Βίκυ Καγιά - Δεν αναγνωρίζεται στο πρόσωπο

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM παρακολουθήσαμε τις αλλαγές στα μαλλιά των παικτών. Εκεί μάλιστα, ήταν που η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι όταν ήταν νέα της είχαν κάνει κόκκινα - φραουλί τα μαλλιά της. Στο πρόσωπο σε σύγκριση με τότε δεν αναγνωρίζεται.

Μάλιστα, υπάρχουν και αποδείξεις, καθώς στο Instagram δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία της που μόλις την είδαμε στην αρχή δεν καταλάβαμε πως ήταν εκείνη.

Η Βίκυ Καγιά τότε, είχε μακριά κόκκινα μαλλιά με φράντζα και δεν έχει καμία σχέση με το πως είναι σήμερα. Αυτά τα δύο μοντέλα του GNTM 3 που έχουν «τρελάνει» τη Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά κόκκινα μαλλιά

«Αλαλούμ» στο Star με τα πρότζεκτ της Βίκυς Καγιά, Shopping Star και GNTM 3

Μόλις πριν από λίγο ήρθαν τα χθεσινά (12/10) νούμερα τηλεθέασης και η αλήθεια είναι πως έμειναν όλοι άναυδοι στο Star μόλις είδαν τα ποσοστά που σημείωσε στις δύο εκπομπές της, το Shopping Star και το GNTM 3, η αγαπημένη Βίκυ Καγιά.

Είναι γνωστό πως η Βίκυ Καγιά και τα δύο προγράμματα που έχει αναλάβει στο Star, έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό και όχι άδικα.

Το Shopping Star καθηλώνει καθημερινά το κοινό και βγαίνει σχεδόν κάθε μέρα πρώτο στη μεσημεριανή ζώνη, αφήνοντας πίσω του πολύ ισχυρό ανταγωνισμό.

Χθες (12/10), το Shopping Star έπιασε και πάλι την πρωτιά με 19,6% ενώ από τη μεριά του το GNTM 3 κατάφερε να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τις αλώβητες Άγριες Μέλισσες, σημειώνοντας το εντυπωσιακό 25,1%! Βέβαια χθες στο επεισόδιο η Βίκυ Καγιά έγινε έξαλλη με μία διαγωνιζόμενη.