Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Κατακεραυνώνει" τον Alpha - "Δεν με αφορούν καθόλου..."

Τι αναφέρει η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίκυ Χατζηβασιλείου:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής στο "Dot" και μίλησε με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την φετινή της πορεία, το καινούργιο επαγγελματικό βήμα που έκανε καθώς και για το πρώην κανάλι της, τον ALPHA.

H Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν κοιτάζω καθόλου πίσω μου. Δεν με αφορούν καθόλου τα νούμερα του ALPHA. Καθόλου, αλήθεια. Ούτε που ξέρω τι παίζει στην ώρα μου».

«Αυτό λέγεται αυτοπροστασία, ίσως και λίγο σοφία να λέγεται αυτό» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η γοητευτική παρουσιάστρια του OPEN. «Δες, όμως, τώρα που γυρίζω… Εκεί από όπου ξεκίνησα! Με το «Έχεις γράμμα» ξεκίνησα και εκεί επιστρέφω. Είναι η ίδια εκπομπή, το ίδιο φορμάτ το οποίο είναι ιταλικό και απλά τώρα του έδωσα έναν άλλον τίτλο για να μην είναι ακριβώς αυτό το παλιό. Είναι μια νέα αρχή, ένα restart αλλά είναι αυτό το φορμάτ και το λέμε Γράμμα Για Σένα». Δες τα νούμερα που έκανε στην πρεμιέρα!

«Έτσι, αυτή η εκπομπή που έφυγε από μένα, ξαναγυρίζει σε μένα» κατέληξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δουλεύω για να επιβιώνω, δεν με ταΐζει κανείς»

Λίγο πριν την πρεμιέρα της την Πέμπτη 15/10 στο OPEN με την εκπομπή «Γράμμα για σένα» η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει αποκλειστικά στο ΥΟU για τις αλλαγές στο format που ετοιμάζει λόγω κορωνοϊού, την εμπειρία της από το «Just the 2 of Us», τη σκληρή κριτική που δέχτηκε από τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και πως θα αντιδρούσε σε μια πιθανή απιστία του άντρα της!

Special thanks στο ξενοδοχείο «Cocomat Athens BC» (Φαλήρου 5, Αθήνα 117 42) για την ευγενική φιλοξενία.

Την Πέμπτη 15/10 ξεκινάς την εκπομπή σου «Γράμμα για σένα» στο OPEN, ένα άλλο μετερίζι μετά από πολλά χρόνια...

Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν κάνει στη ζωή του αλλαγές εάν δεν υπάρχει βασικός λόγος. Προφανώς εδώ υπήρχε βασικός λόγος για να κάνω την αλλαγή (γέλια).

Καινούργια στοιχεία που θα βάλεις στην εκπομπή ή κάποιες τυχόν αλλαγές λόγω κορωνοϊού θα κάνετε;

Επειδή η κατάσταση είναι τόσο ρευστή ακόμα, δεν ξέρω το πώς θα προσαρμοστούν οι σημερινές συνθήκες με τη ροή της εκπομπής. Αν έχουμε ένα θέμα του εξωτερικού, εξαρτάται εάν θα επιτρέπεται η μετακίνηση στην Ελλάδα ή όχι. Πάντως, περνώντας ο καιρός θα αλλάξω κάποια πράγματα, όπως έκανα και στο «Πακέτο», θα το εμπλουτίσω με καινούργιες ιδέες, καινούργιες στήλες και με νέα στοιχεία.

Βίκυ Χατζηβασιλείου περιοδικό YOU

  • Τοπ, Makis Tselios Y.W., Kattis Fashion
  • Φούστα, Irene Angelopoulos
  • Πέδιλα, Top Shoes, topshoes.gr
  • Σκουλαρίκια & δαχτυλίδι, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS

Τη ζωή σου εκτός τηλεόρασης τη σκέφτηκες ποτέ;

Πέρσι το καλοκαίρι δεν έκανα άλλη δουλειά, αυτό σκεφτόμουν. Την πιθανότητα να είμαι εκτός... Είχα πρόταση από τον ΣΚΑΪ, από το Mega, από το OPEN, αλλά το θέμα όμως ήταν τι πραγματικά ήθελα να κάνω και εγώ.

Εάν δεν χτυπούσε το τηλέφωνο μετά τον ALPHA και δεν σου γινόταν καμία πρόταση, θα ζούσες με την αγωνία «τώρα πώς θα ζήσω;»

Εννοείται ότι θα είχα αγωνία, γιατί βιοπορίζομαι από αυτή τη δουλειά, δεν με ταΐζει κανένας, επομένως είναι θέμα επιβίωσης. Εγώ συντηρώ τον εαυτό μου από 19 χρόνων, δεν τα βρήκα έτοιμα, ο μπαμπάς μου με συντήρησε μέχρι που ενηλικιώθηκα, μετά πάλεψα, σπούδασα... Θα μπορούσα να είχα βολευτεί σε κάποια πράγματα, αλλά δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρουν αυτά που κερδίζω και όχι αυτά που μου χαρίζονται.