J2US: Οργισμένος ο Νίκος Κοκλώνης με την Ραχήλ Μακρή - «Τέτοιες αναρτήσεις είναι λυπηρές...»

Την έθεσε εκτός παιχνιδιού;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US: Οργισμένος ο Νίκος Κοκλώνης με την Ραχήλ Μακρή - «Τέτοιες αναρτήσεις είναι λυπηρές...»

Οργισμένος φαίνεται να είναι ο Νίκος Κοκλώνης με την Ραχήλ Μακρή, την οποία φέτος βλέπουμε στο J2US στο πλευρό του Ηλία Βρεττού. Τι συνέβη;

Ένας χαμός επικρατεί στα social media από το Σάββατο που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία όπως έδειξαν και τα νούμερα της τηλεθέασης η πρεμιέρα του μουσικού show.

Αφορμή στάθηκε η Ραχήλ Μακρή και ένα σχόλιο που είχε κάνει παλαιότερα για τους οπαδούς της ομάδας του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, τους είχε αποκαλέσει «Τουρκόσπορους». Όταν λοιπόν είδαν φίλαθλοι την εμφάνιση της πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΣΥΡΙΖΑ προκλήθηκε η θύελλα, καθώς το OPEN ανήκει στον Πρόεδρο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη.

Στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ, αναρτήθηκε το σχόλιο που είχε κάνει, αλλά και η δημόσια μακροσκελής απάντηση της, με την λεζάντα να γράφει «Στο κανάλι του προέδρου, η κυρία (sic), που έλεγε Τουρκόσπορους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ έβριζε και χυδαία τον ίδιο πριν λίγο καιρό. Τα βλέπει αυτά η οικογένεια Σαββίδη;».

Οργισμένος ο Νίκος Κοκλώνης με την Ραχήλ Μακρή

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος έμαθε τι συνέβη και θέλησε να πάρει θέση.

«Πραγματικά τέτοιες αναρτήσεις είναι λυπηρές.Εγώ ούτε το γνώριζα και η μια είναι μάλλον οσο ημασταν στην σκηνή ; Πότε έγινε αυτό; Καλύτερα να μην πω άλλα εδώ!», έγραψε, με αποτέλεσμα να υπάρχει περίπτωση να την θέσει εκτός J2US.

J2US Ραχήλ Μακρή Νίκος Κοκλώνης

Να σημειώσουμε ωστόσο πως το εντυπωσιακό Just the 2 of us, επέστρεψε στο Open και ήταν πολύ εντυπωσιακή ηέναρξη του μουσικού show. Οι 28 διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν επί σκηνής και τα ντουέτα ήταν "φωτιά". Μάλιστα, είδαμε και την πρώτη εμφάνιση της Καραϊσκου στα backstage όπου συνομιλούσε με τους παίκτες. Έχουμε αναλυτικά και με βίντεο όλα τα highlights από το Σάββατο 17/10.