Στο Mega ο Θοδωρής Μαραντίνης - Η επίσημη ανακοίνωση

Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο Mega ο Θοδωρής Μαραντίνης - Η επίσημη ανακοίνωση

Μόλις πριν από λίγο, «έσκασε» μία πολύ σημαντική ανακοίνωση για τον Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος θα βρεθεί αυτή την εβδομάδα, σε μία από τις πιο αγαπημένες εκπομπές που έχει εντάξει τον τελευταίο καιρό στο πρόγραμμά του το Mega.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση για τον Θοδωρή Μαραντίνη που θα βρεθεί στο Mega

Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και… «Ο Χορός» ξεκινάει.

Οι ONIRAMA ξεδιπλώνουν το μουσικό άλμπουμ της 20χρονης πορείας του σε μία μοναδική τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια όπως «Δύσκολος Καιρός για Πρίγκιπες», «Το ξέρω θα ‘ρθείς», «Επαναστάτης», «Ό,τι Δεν Έχεις», «Κλεψύδρα» αλλά και τις πρόσφατες επιτυχίες τους «Που Ήσουν Χθες» και φυσικά το hit της φετινής σεζόν «Αχ Να Σε Ξέχναγα».

Οι ONIRAMA μοιράζονται τα μικρόφωνα με αγαπημένους φίλους με τους οποίους ενώνουν τις φωνές τους. Η Number One Έλενα Παπαρίζου συναντά για ακόμα μια φορά τους ONIRAMA και όπως πάντα το αποτέλεσμα της μουσικής τους συνάντησης είναι απολαυστικό.

Την ανεξάντλητη ενέργεια του συγκροτήματος επί σκηνής μοιράζεται και ο Μάνος Πυροβολάκης με τη λύρα του δίνοντας το δικό του παλμό. Στη βραδιά συμμετέχει ο πληθωρικός Γιάννης Ζουγανέλης απογειώνοντας το κέφι στη σκηνή. Μαζί τους και η Στεφανία Ρίζου.

Αγαπημένα τραγούδια, πρωτότυπες διασκευές, αλλά και απρόσμενα remakes κλασικών τραγουδιών θα μας ξεσηκώσουν όλους με βασικά συστατικά ταONIRAMAς, τη μαγεία και το χορό.

Πριν από λίγο καιρό, ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε μία αποκάλυψη για τον γιο του. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η ξεκάθαρη απάντηση για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το OPEN

Το τελευταίο διάστημα αίσθηση είχε προκάλεσε το γεγονός ότι το τραγούδι του Θοδωρή Μαραντίνη δεν έπαιζε στην έναρξη της εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» στο OPEN. Ο τραγουδιστής λοιπόν έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του και το κανάλι.

Η κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος τον συνάντησα νστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και μίλησε ανοιχτά για το συγκεκριμένο γεγονός βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

«Αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν αφορά εμένα ως καλλιτέχνη. Αλλά είναι και ένα κομμάτι που έχει ένα πλαίσιο το οποίο πρέπει να τηρείται. Οπότε, όταν για κάποιο λόγο αυτό δεν τηρείται, υπάρχουν οι διαδικασίες και οι άνθρωποι που οφείλουν να το οριοθετήσουν και να επανέλθει στην τάξη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης. «Δεν έχει να κάνει με την Σίσσυ αυτό το πράγμα. Έχει να κάνει με άλλες διαδικασίες, όπως είπα, που αφορούν τον συγχρονισμό του τραγουδιού».

Συγκίνηση ωστόσο, προκάλεσε μια φωτογραφία των παιδιών της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.