GNTM 3: Έγινε η αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα στο σπίτι

«Σούσουρο» ανάμεσα στους παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Έγινε η αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 έγινε επιτέλους η αποκάλυψη για δύο παίκτες που έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι. Τα δύο μοντέλα φαίνεται πως είναι ζευγάρι και ήδη υπάρχει αρκετό "σούσουρο" μέσα στο σπίτι για τους δυο τους!

Το κόνσεπτ έκρυβε πολλές εκπλήξεις και από τη στιγμή που ο Ανδρέας μοίρασε τα ζευγάρια και τους έβαλε μαζί ξεκίνησαν τα σχόλια.

Ο λόγος για τον Σήφη και τη Μαρινέλα οι οποίοι φαίνεται πως είναι ζευγάρι! Δείτε εδώ αναλυτικά το αβαντάζ που είχε ο Ανδρέας.

Ο Ηρακλής συγκεκριμένα πείραζε την Μαρινέλα ενώ οι κριτές εξηγούσαν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν ενώ στη συνέχεια η κάμερα έπιασε τους δυο τους να συζητούν και την Μαρινέλα να λέει στον Σήφη πως μάλλον τους έβαλαν μαζί επίτηδες.

GNTM 3: «Έσταξε» φαρμάκι για τη Ρασέλ - «Τη λες και λυσσάρα»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαρινέλα σχολίασε τις polaroids που τράβηξε η Ρασέλ και δε δίστασε να «στάξει» φαρμάκι για τον χαρακτήρα της. Μάλιστα τη χαρακτήρισε λυσσάρα για τον τρόπο με τον οποίο φλερτάρει τους άνδρες.

Τα μοντέλα ξύπνησαν με μία μεγάλη έκπληξη να τους περιμένει καθώς ο Δημήτρης Σκουλός μπήκε μέσα στο σπίτι μαζί με τον Βασίλη Μίχα προκειμένου να τραβήξει στους διαγωνιζόμενους τις πρώτες τους polaroids.

Όταν έφτασε η σειρά της Ρασέλ, εκείνη φλέρταρε με τον φακό αλλά και με τον Βασίλη Μίχα, κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τις συμπαίκτριές της, ενώ νωρίτερα είδαμε την Ίριδα να αποκαλύπτει τι συμβαίνει με το χέρι της.

Η Μαρινέλα μάλιστα, μιλώντας αργότερα στην κάμερα, εξήγησε πως η στάση δεν της άρεσε και πως πολλές φορές συμπεριφέρεται έτσι.

TAGS