GNTM 3: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής - Η ανακοίνωση της Ζενεβιέβ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής - Η ανακοίνωση της Ζενεβιέβ

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε να συμβαίνει μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κόνσεπτ που επέλεξαν να εκτελέσουν οι παίκτες. Η Ζενεβιέβ θέλησε να ανακοινώσει στους διαγωνιζόμενους τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η αποψινή φωτογράφιση – δοκιμασία του GNTM 3 διαδραματίζεται σε ένα κινηματογραφικό πλατό όπου βρίσκονται δύο αυτοκίνητα - αντίκες και πρόκειται για καμπάνια οπτικών και ρολογιών.

Στο μήνυμα που έστειλε ωστόσο στους παίκτες η Βίκυ Καγιά, εξήγησε πως θα πρέπει να «λάμψουν ανάμεσα στα μπάζα».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια η Ζενεβιέβ, το κόνσεπτ αυτό δεν μπόρεσε να γίνει καθώς ο καιρός δεν το επέτρεψε οπότε αποφάσισαν να το αλλάξουν. Δείτε και την αποκάλυψη που έγινε για το ζευγάρι μέσα στο σπίτι!

GNTM 3: «Έσταξε» φαρμάκι για τη Ρασέλ - «Τη λες και λυσσάρα»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαρινέλα σχολίασε τις polaroids που τράβηξε η Ρασέλ και δε δίστασε να «στάξει» φαρμάκι για τον χαρακτήρα της. Μάλιστα τη χαρακτήρισε λυσσάρα για τον τρόπο με τον οποίο φλερτάρει τους άνδρες.

Τα μοντέλα ξύπνησαν με μία μεγάλη έκπληξη να τους περιμένει καθώς ο Δημήτρης Σκουλός μπήκε μέσα στο σπίτι μαζί με τον Βασίλη Μίχα προκειμένου να τραβήξει στους διαγωνιζόμενους τις πρώτες τους polaroids.

Όταν έφτασε η σειρά της Ρασέλ, εκείνη φλέρταρε με τον φακό αλλά και με τον Βασίλη Μίχα, κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τις συμπαίκτριές της, ενώ νωρίτερα είδαμε την Ίριδα να αποκαλύπτει τι συμβαίνει με το χέρι της.

Η Μαρινέλα μάλιστα, μιλώντας αργότερα στην κάμερα, εξήγησε πως η στάση δεν της άρεσε και πως πολλές φορές συμπεριφέρεται έτσι.