Είσοδος - έκπληξη στις Άγριες Μέλισσες - Μπαίνει ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι

Και δεν είναι ο Αργύρης Πανταζάρας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Είσοδος - έκπληξη στις Άγριες Μέλισσες - Μπαίνει ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι

Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες πρόκειται να δούμε ακόμα μία είσοδο - έκπληξη. Μετά τον Αργύρη Πανταζάρα, στην σειρά θα μπει ακόμα ένας ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι, ο οποίος θα υποδυθεί τον αρραβωνιαστικό της Πηνελόπης.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Μελέτης στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να εγκαταλείψει το Διαφάνι και να ζήσει τη ζωή του στο Παρίσι μαζί με την μητέρα του. Εκεί μάλιστα θα γνωρίσει ένα νέο κορίτσι και θα φτιάξει τη ζωή του, μέχρι φυσικά να έρθει η επόμενη ανατροπή.

Έτσι, θα κάνει την τύχη της και η Πηνελόπη με έναν νεαρό άνδρα, μετά τον αποτυχημένο γάμο της με τον Κλεομένη και μετά τη φυγή του Μελέτη.

Αυτός είναι ο ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι που μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες

Ο λόγος για τον Σπύρο Σταμόλη, ο οποίος στο Κόκκινο Ποτάμι υποδύθηκε τον Μουράτ, έναν αδίστακτο άνθρωπο που σκόρπισε το θάνατο.

Αυτή τη φορά ωστόσο θα τον δούμε σε έναν αρκετά διαφορετικό ρόλο καθώς θα είναι ο άνδρας τον οποίο θα ερωτευτεί η μοναχοκόρη των Σεβαστών. Δείτε εδώ τι θα δούμε αύριο στις Άγριες Μέλισσες.

Σπύρος Σταμούλης Άγριες Μέλισσες

Αναταραχή στις Άγριες Μέλισσες - Το πρόσωπο που θα "διαλύσει" τους Σεβαστούς

Κανονική αναταραχή πρόκειται να προκαλέσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, η αποκάλυψη που θα γίνει. Συγκεκριμένα, ένα πρόσωπο θα μπει στη ζωή των Σεβαστών και θα τους "διαλύσει"!

Οι εξελίξεις στη σειρά είναι πραγματικά ραγδαίες και στη συνέχεια της σειράς θα δούμε ένα νέο πρόσωπο, ικανό να φέρει μεγάλες φουρτούνες στην οικογένεια.

Δείτε εδώ και τι συμβαίνει με τον τρίτο κύκλο της σειράς!

Αυτό είναι το πρόσωπο που θα "διαλύσει" τους Σεβαστούς στις Άγριες Μέλισσες

Όλοι αναρωτιούνται τόσο καιρό ποιος είναι ο πατέρας του Μελέτη και αν πρόκειται να τον δούμε να εμφανίζεται στη σειρά. Σε λίγο καιρό λοιπόν την είσοδό του θα κάνει ο Σωκράτης Θέμελης, δηλαδή ο άνδρας που βίασε την Ανέτ και πατέρας του Μελέτη, τον οποίο θα υποδυθεί ο Χάρης Σώζος.

Χάρης Σώζος Άγριες Μέλισσες

Μια εντυπωσιακή κοπέλα, η Δόμνα, ρόλο που θα παίξει η Νεφέλη Κουλούρη, που θα είναι η κόρη του Χάρη Σώζου, θα πάρει τα μυαλά του Κωνσταντή… Έρωτας κεραυνοβόλος! Τόσο δυνατός που ο Κωνσταντής θα ζητήσει τη Δόμνα σε γάμο και έτσι πολύ σύντομα θα ορίσουν τους αρραβώνες τους.

Ωστόσο, ο μεγαλοτραπεζίτης Σωκράτης Θέμελης έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό, που όταν αποκαλυφθεί θα τινάξει το Διαφάνι στον αέρα. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η Ανέτ, γιατί αυτό το μυστικό σημάδεψε όλη της τη ζωή! Γνωρίζει τον άνδρα που τη βίασε και έμεινε έγκυος, ενώ το όνομά του δεν το είχε αποκαλύψει ούτε στον αδερφό της, όταν του άφησε το γιο της και έφυγε κυνηγημένη στο Παρίσι.

Μελέτης πατέρας

Το μυστικό θα έρθει στο φως και η σκηνή πατέρα και γιου θα είναι συγκλονιστική! Ο Σωκράτης Θέμελης είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στο γιο του, να τον κάνει άρχοντα στο Διαφάνι, ώστε να μην εξαρτάται από το Δούκα Σεβαστό. Πώς θα αντιδράσει ο Μελέτης;

Όταν βέβαια, ο Δούκας θα μάθει την αλήθεια για τον άνδρα που βίασε την αδερφή του, θα παιχτεί η κορύφωση του δράματος.