Big Brother: Νέο μέτωπο στο σπίτι - Στα άκρα οι σχέσεις Άννας Μαρίας - Μακρίδη

Άρχισαν ξανά τα όργανα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Νέο μέτωπο στο σπίτι - Στα άκρα οι σχέσεις Άννας Μαρίας - Μακρίδη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε να δημιουργείται ένα νέο μέτωπο μέσα στο σπίτι, αυτή τη φορά σε δύο πρόσωπα σκέτη "φωτιά". Ο λόγος για την Άννα Μαρία και τον Χρήστο Μακρίδη, των οποίων οι σχέσεις βρίσκονται ξανά στα άκρα.

Οι διαμάχες στο Big Brother συνεχίζονται, με τον Αντιδήμαρχο και την Άννα Μαρία να βρίσκονται στα «μαχαίρια» και να «πλακώνονται» λίγο πριν από το live επεισόδιο της Παρασκευής (16/10).

Οι δυο τους ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση πριν από τη ζωντανή μετάδοση, καθώς η δικηγόρος επιτέθηκε φραστικά στο συγκάτοικοί της. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο «Μεγάλο Αδελφό» πως είχε φτιάξει τα πουφ σε όμορφη διάταξη και, όταν πήγε, ο Χρήστος Μακρίδης να καθίσει, εκείνη του ζήτησε να τα γυρίσει πίσω.

Ο Αντιδήμαρχος δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθεί αυτά, που του είπε η Άννα Μαρία, αντιδρώντας έντονα. «Δεν είμαι εγώ παιδάκι να μου πει τι θα κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά στους φίλους του στο σπίτι, ενώ νωρίτερα είδαμε τον Κεχαγιά να βρίζει άσχημα τον Χρήστο Βαρουξή.

Big Brother: Η Αφροδίτη "αδειάζει" την Άννα Μαρία - "Είναι ένας ρόλος, ήξερε οτι τα φυτά ήταν ψεύτικα"

Στο πλατό του «Love it» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το «Big Brother», μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, τη σχέση της με τους συμπαίκτες της, αλλά και την Άννα Μαρία.

Η Αφροδίτη «κάρφωσε» την πρώην συμπαίκτριά της, την οποία χαρακτήρισε ως «ρόλο». Η ίδια αναφέρθηκε μάλιστα και στο σκηνικό στο οποίο η Άννα Μαρία πότιζε τα πλαστικά φυτά, τονίζοντας πως το έκανε επίτηδες.

«Προσπάθησα να την ψυχολογήσω. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί. Η Άννα Μαρία είναι ένας ρόλος μέσα στο σπίτι. Μέχρι εκεί. Έχει δηλώσει άλλωστε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός και είναι καλή σε αυτό. Ήξερε ότι τα φυτά ήταν ψεύτικα αλλά τα πότισε. Πέθανε και τα ζωντανά φυτά με το πολύ το πότισμα» είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, αναφερόμενη στην Άννα Μαρία. Ακόμα η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεση!