Ευχάριστα νέα για τη Σάσα Σταμάτη - Ο αδερφός της έγινε πατέρας

Γέννησε η νύφη της σήμερα το πρωί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τη Σάσα Σταμάτη - Ο αδερφός της έγινε πατέρας

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την αγαπημένη δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη. Ο αδερφός της, Παναγιώτης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στο μαιευτήριο η νύφη της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις Ιουλίου στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά, πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον αγοράκι τους βάρους 3.400.

Σάσα Σταμάτη: Βόλτα στη Γλυφάδα - Ποιος ήταν αυτός που δεν τον έκλεισε στιγμή στο τηλέφωνο;

Την Σάσα Σταμάτη εντόπισε επιτυχώς ο φωτογραφικός φακός του Youweekly στην πλατεία της Γλυφάδας το πρωί της Τετάρτης στις 30/09. Την περισσότερη διάρκεια μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν σταμάτησε να γελάει, κάνοντας μας να απορούμε για το ποιος ήταν ο συνομιλητής.

Η ίδια φαινόταν αρκετά χαρούμενη, ντυμένη με άνετα λευκά ρούχα και κρατόντας μια μεγάλη καφέ τσάντα.

Σάσα Σταμάτη βόλτα στην Γλυφάδα

Σάσα Σταμάτη βόλτα στην Γλυφάδα πρωί Τετάρτης

Δες την ελεύθερη πτώση της Σάσας Σταμάτη!

Σάσα Σταμάτη: Ανέβηκε πάνω σε τρακτέρ και "τρέλανε" τον Μαραθώνα!

Η Σάσα Σταμάτη αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση. Έτσι, δε δίστασε να ανέβει πάνω στο τρακτέρ, και να το οδηγήσει μέσα σε ένα χωράφι. Εννοείται πως κατάφερε να "τρελάνει" όλο το Μαραθώνα!

Η ίδια μάλιστα, φάνηκε να είναι πολύ ενθουσιασμένη με την απόφασή της να οδηγήσει το τρακτέρ, και παράλληλα πολύ χαλαρή!

Με αφορμή την προγραμματισμένη συνέντευξη που είχε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης της Ελλάδας, Κώστα Σκρέκα, η Σάσα Σταμάτη είπε “ναι” σε νέες προκλήσεις!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο θερμοκήπιο στον Μαραθώνα για την εν λόγω συζήτηση με casual look και ενέδωσε στην πρόκληση να οδηγήσει ένα τρακτέρ μέσα στο γειτονικό χωράφι.

Όπως θα δείτε και από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν, η ίδια στο…τιμόνι φαίνεται πολύ άνετη και ενθουσιασμένη που σημείωσε ακόμη ένα "tick" στο bucketlist της.

Όταν δεν ανεβαίνει σε τρακτέρ, η Σάσα Σταμάτη ξέρει να εντυπωσιάζει με το look της στην Μύκονο. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή της εμφάνιση.