Γρηγόρης Πετράκος: Αποκαλύπτει - "Μάσκα έχω φορέσει μόνο μια φορά"

Τι δήλωσε για τα παιδιά του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Πετράκος: Αποκαλύπτει -

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Πετράκος στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Alpha και το Happy Day.Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην χρήση μάσκας σαν μέτρο προς προστασία για την πανδημία του κορωνοϊού εκφράζοντας την αντίθεση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που μπορεί να μου χαλάσει τη διάθεση είναι η ανευλευθερία, την οποία νιώθω να έρχεται και πολύ περισσότερο. Στην περίοδο της καραντίνας η αρχική μου αντίδραση ήταν ότι θέλω να είμαι εντελώς αντιδραστικός και να μην κάνω τίποτα. Από την άλλη, όμως, οι αξίες μου λένε ότι δεν θέλω να είμαι κόντρα στο νόμο ακόμα και αν ο νόμος είναι παράνομος.

«Δεν έχω φορέσει ακόμα στη ζωή μου μάσκα. Έχω φορέσει μια φορά που πήγα σε ένα κανάλι και έπρεπε να μπω μέσα. Αλλά δεν φοράω επειδή δεν μπαίνω πουθενά. Έχω να ψωνίσω από τον Αύγουστο.

Δεν έχω μπει σε κανένα κατάστημα» αποκάλυψε ο τραγουδιστής. «Ένα παιδάκι που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο για πρώτη φορά να γνωρίσει το σχολείο και τους συμμαθητές του, να βλέπει κάποια πρόσωπα που δεν είναι πρόσωπα παρά μόνο μάτια πίσω από κάτι. Χαμός στο Happy Day, τι συνέβη;

Μετά κάποιος πάει να τους μάθει να μιλάνε και προσπαθούν αν τον μιμηθούν, γιατί τα παιδιά με τη μίμηση μαθαίνουν και δεν βλέπουν στόμα. Όλο αυτό είναι παράλογο. Ελπίζω να κρατήσει πάρα πολύ λίγο ακόμα».

Επικράτησε πανικός στο Happy Day - Τα ουρλιαχτά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πλατό

Πανικός επικράτησε σήμερα 19/10 το πρωί στην εκπομπή Happy Day, αφοί οι συνεργάτες της πήραν την απόφαση να κάνουν ένα πείραμα. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ξεκινήσει τα ουρλιαχτά στο πλατό.

Οι συνεργάτες της, παρουσίασαν ένα βιντεάκι, το οποίο έδειχνε μια κυρία να φουσκώνει τα χείλη της με τον πιο οικονομικό τρόπο.... Συγκεκριμένα, βάζοντας στο στόμα της, την ηλεκτρική σκούπα.

Οι συνεργάτες της λοιπόν ενθουσιάστηκαν πολύ και θέλησε να κάνουν το δικό τους πείραμα πάνω στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δεν το έβαλαν όμως στο στόμα της αλλά στα μαλλιά της και ξεκίνησε να ουρλιάζει στον αέρα της εκπομπής. «Μυρίζει σαν βρώμικο πάτωμα το μαλλάκι μου», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Τσιμτσιλη